Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tévézik, nem tévézik?

Tévézik, nem tévézik?

Figyelt kérdés

Ki hogy old meg egy ilyen helyzetet? Ha kisgyermeked még nem tévézhet, de vendégségbe mentek és az ott lakó kisgyerek miatt megy a mese, mert ő nézhet. Akár azért mert nagyobb, akár azért mert a szülők simán engedékenyebbek.

Mindkét tábor véleményét szívesen fogadom, de próbáljuk meg kulturált módon, ne egymást minősítve.

2020. jún. 8. 13:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Voltunk igy mi is. Gyerekeim elegge ratapadtak a kepernyore. Nem orultunk neki, de egy evben egyszer vagyunk naluk, szoval ettol biztos nem karosodott a lelkuk, idegrendszeruk. Kulonben sokat nem is voltunk bent, mert a kertbe is kimentunk (nyar volt).
2020. jún. 8. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már. A vendégség mindig picit olyan mint a karácsony. Van üdítő, chips, akár itt tv stb. Nekünk felnőtteknek is így van. Mi se eszünk chipet csak ha vendégek vannak vagy mi megyünk. Semmi baja nem lesz a gyereknek ha néz egy kis tv-t ott.

Ha engem a vendégeim elkezdenének dirigálni a saját hazámban, hogy kapcsolják ki a tv-t, ahogy az egyik válaszoló mondotta volt, nem nagyon kene hozzánk jönnie.

Egyébként nem vagyok tv parti. Nekünk nincs is bekötve. Csak egy tv-nk van film/sorozatnezesre, kizárólag este nézzük lefekvés előtt, miután a gyerek már elaludt.

2020. jún. 8. 16:44
 13/13 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy többféle válasz is érkezett.

Értelemszerűen én sem akarnék más otthonában dirigálni. És nem is amiatt aggódom, hogy baja lesz 30 perc tv előtt ücsörgéstől.

Inkább csak nem akartam nagyon egysíkúan gondolkozni, ezért is voltam kíváncsi mások véleményére.

Megmondom őszintén, hogy számomra az is fura ha vendég jelenlétében megy a tv. Teljesen mindegy, hogy gyerek miatt vagy sem. De valószínűleg azért mert ezt hoztam a szülői házból, főleg akkor ment a tv ha valóban néztük. Na meg én úgy érzem hogy megtisztelem azzal a másikat hogy nem megy a tv a jelenlétében. Ez persze simán lehet hogy csak az én agymenésem, és azért gondolom így mert már a gyerekem születése előtt se nagyon kapcsoltam be tv-t.

De tudom azt is, hogy sokaknak meg olyan alapzaj a tv mint a beszűrődő utcazaj, kb észre se veszik.

2020. jún. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!