Tévézik, nem tévézik?
Ki hogy old meg egy ilyen helyzetet? Ha kisgyermeked még nem tévézhet, de vendégségbe mentek és az ott lakó kisgyerek miatt megy a mese, mert ő nézhet. Akár azért mert nagyobb, akár azért mert a szülők simán engedékenyebbek.
Mindkét tábor véleményét szívesen fogadom, de próbáljuk meg kulturált módon, ne egymást minősítve.
Elöször is lényeg, hogy mekkorák a gyerekek.
Másodszor, ha a gyereked nem szokott egyáltalán TV-t nézni, akkor megbeszélném a vendéglátókkal és megkérném öket, hogy vagy addig ne legyen bekapcsolva a TV, vagy ha a mégis, akkor legfeljebb fél órára, mert a tied nem szokta meg, nem tudod, hogy regál utána erre.
Attól függ mit néznek. De ha vendégségben egy kicsit tévézik, semmi baja nem lesz. Ha úgy ítélem meg, hogy kezd sok lenni a tévéből, akkor elbúcsúzunk és eljövünk.
Én biztos nem szólnék bele, hogy a saját otthonában mit csinál. Mint ahogy én sem kapcsolnék tv-t, ha nálam lennének.
Nem nézi ilyenkor sem
Nem köti le.
Tehát megy a tévé ő meg mással foglalkozik
A vicc, hogy a a vendéglátó gyereke is sokszor otthagyja a tévét
Érdekesebb a lányommal játszani..
2 éves lesz a
"Átmentek vendégségbe, ők meg órákig nézik a tv-t?"
Nem ÖK, a család gyereke!!!!
Nekem 2 gondolat jut az eszembe
Az 1. Hogy ha amúgy nem néz tv-t egy-egy alkalom pl. Ha ott vagytok belefér, meg akkor is ha (nagyon helyesen) otthon nem vagy csak korlátozottan nézhet
A 2. Hogy ha van ott valaki, jelen esetben a fiad akkor az idő nagyrészt szerintem úgyis játékkal fog telleni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!