Gyerekvállalás más kultúrájú férfivel? Gyereknevelési elvek terén meg lehet egyezni?
A párom más kultúrából származik. Inkább egy tipikusan többnyire ateista országból származik, de azért az iszlám erőteljesen nyomott hagyott a viselkedésben, gondolkodásban. Nem vallálos, de pl az étkezésben követi: nem eszik disznóhúst, de nem a vallás miatt hanem mert egyszerűen neki furcsa mert nem számít hagyományos ételnek. De ilyen az is, hogy a más emberek előtt nem ad még puszit sem nekem.
Ezzel problémám nicsen hiszen így ismertem meg. Azonban az első gyerekünket várjuk. Voltunk már otthon náluk többször is, láttam hogyan nevelik a gyerekeket és az a tipikus 5 gyerek rohangál az anyuka körül és az anyuka igen gyakran rájuk csapkod. Lehet itt már valaki a gyámügynek szólna, de ott a gyerekek nevetve szaladnak tovább. Na és itt az egyik probléma. Szeretném ha a gyerekünk úgy nőne fel mint én és a testvéreim, úgy hogy egyszer sem emeltek ránk kezet. Se a fenekünkre, kezeünkre, sehova.
Szerintetek ha valaki nem ebből jön azért elképzelhető, hogy tud így nevelni? Hogy nem üti meg a gyereket? Egyébként rugalmas gondolkodásban, hajlamos elfogadni ami itt van, de olyan is van amiből azért nem enged (pl ha meglesz a baba fel éven belül haza akar menni a gyerekkel meg velem legalább 1 hónapra). Ez nem ilyen. Most azt mondja hogy nem csap majd rá, nen üti meg. Szerintetek lehet hogy ami számára normális azt teljesen elhagyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!