Kasszandra Stúdióról (gyermekmodell, gyermekszépségverseny) vélemények?
A lányomat regisztráltam a Kasszandra Stúdió honlapján,és behívták portfólió fotózásra,amit elvileg szeptemberben egy szépségverseny követ,de még nincs meg a helyszín.Ezért nekünk 24000.-forintot kell majd fizetni.Még a fotózásra nem mentünk el,és nem is fizettünk semmit!
A furcsa az,hogy több ismerősöm is regisztrálta a gyerekét,és mindenkit behívnak fotózásra,amikor elvileg elbírálás van hogy alkalmasak-e a gyerekek!
Most egy ismerősöm felhívta a figyelmemet,hogy az ő gyerekét is hívták régebben,ugyanilyen feltételekkel,és az egész csak átverés volt,a pénzt befizették a fotózáskor,aztán eltűnt mindenki,a szépségversenyből sem lett semmi és telefonon sem lehetett őket elérni.
Lehetséges hogy ez ugyanaz a társaság lenne,csak akkor más néven futott?
Valakinek közületek volt már dolga a Kasszandra Stúdióval,mert végül is az érdekelne,hogy igaz-e hogy azt kapjuk a pénzünkért amit ígértek,vagy ez is csak egy átverés?
Sziasztok!
2018-t írunk.Idén beküldtük a kislányom fotóját a honlapjukon kitöltött jelentkezési lappal.Rá pár hétre,talán egy hónapra felhívtak,hogy kiválasztották őt több gyermek közül,s hogy volt-e már fotózáson,készült-e róla portfólió?Mert ha nem,ők készítenek!E-mailben megküldték az információkat a fotózásról/hoz,a szépségversenyről (merthogy oda is tartalmaz a csomag egy meghívót),s hogy a szépségverseny után bekerül a fotója egy modell adatbankba,ahonnan aztán a későbbiekben kiválaszthatják különféle munkákra.Igen!És az anyagi vonzatát a dolognak!Mi tisztában voltunk vele,hogy ez ezzel jár,vállaltuk.Sőt,a fotózás napján még kértük a nagyobb csomagot is,több fotó nevezésével a versenyre,több fotó kiküldését albumba,cd-t,s mindezek postázását.A stúdió kultúrált,visszafogott mégis profin berendezett volt,profi fotósokkal,segítőkkel,munkatársakkal.NEM CSALÓDTUNK!Majd eljött a verseny napja!5 korcsoport,időpont a színpadra híváshoz megküldve előtte e-mailben!A korcsoportok eredményhirdetése közben színvonalas,érdekes műsorok,programok kicsiknek s nagyoknak egyaránt!Nem fárasztó,a színpadon egy-két kérdés.Apró ajándékkal kedveskedés!A kislányunk amellett,hogy beteg volt picit,nagyon jól viselte,élvezte,tetszett neki,amellett,hogy helyezést is ért el.A továbbiakban pedig várunk türelmesen,hátha hívnak az adatbankból is munkára,munkákra. :-) Nekünk teljesen pozitív a véleményünk,mind a lebonyolításról,szervezésről,kapcsolattartásról,a zsűriről,a munkatársakról.Örülünk,hogy együttműködhettünk!Jövőre ismét találkozunk! :-)
Sziasztok..nem tudom olvassa e még valaki .. ma már 2024 szeptember van.. kivel mi történt ez idő alatt?
Hát ma már az árak 50000 Ft amit 2 részletben is lehet fizetni ... Én is beküldtem a kisfiam fényképét most 13 hónapos .. de én csak kíváncsiságból..de tényleg.. és kiválasztották ez már nekem bőven elég 😌 .. Pestre nem tudunk eljutni meg most amúgy is aratás van férjem ezerrel dolgozik.. üdv Anikó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!