Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Uzsonnára mit szoktatok adjni...

Uzsonnára mit szoktatok adjni a 2 évesnek?

Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen változó, amit kér, van,hogy joghurtot,vagy gyümölcsöt, eseteg péksüteményt (pogácsa, sajtos rúd), de olyan is volt már, hogy az ebéd maradékat kérte,vagy párizsis zsömlét. Ritkán édeset (joghurton kívül), de előfordul, hogy tejszelet vagy muffin az uzsonna. 23 hónapos
2020. máj. 11. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsöt, valamilyen tejes dolgot, vagy ha sütöttem sütit, kalácsot, kiflit, stb. akkor azt.
2020. máj. 11. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Általában gyümölcsöt kér. Vagy abonettet. Esetleg felvágottat.
2020. máj. 11. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Kizárólag gyümölcsöt adtam eddig minden gyermeknek, akikkel foglalkoztam. Tisztító és energetizáló hatású. A többi hasznos élelmiszert pedig a későbbi napszakokban.

A gyümölcsöt nem keverem a gyomorban más tápanyaggal, ugyanis alkoholos erjedés volna a következmény, és gyenge felszívódás, savassággal, adott esetben gyomorfájással, ha nyers gyümölcsről van szó (márpedig nem csak lekvárokra, de nyers gyümire is szüksége van a szervezetnek).

Ennél fogva gyermekek kapcán is így járok el.

2020. máj. 11. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyümölcs + párizsis, sajtos kenyèr

Gyümölcs + pèksüti

Gyümölcs + sajt

2020. máj. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!