4-5 éves gyereknek milyen tízóraira- ill uzsonnara valót adtok?
Csak ötlet gyujtesre.
Ugy gondolom mindig ugyanazokat adom...kellene egy kis frissites óvoda kezdesig.
Koszonom.
A fiam kedvencei pl:
Vajas-párizsis-ketchupos kenyér
Zsíros kenyér almával
Gabonapelyhek tej nélkül
Vajas kalács
1-es, nem bántásként, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy ha tízóraira és uzsonnára kenyérfélét adsz, akkor mit eszik reggelire és vacsorára? Vagy naponta 3-4 alkalommal eszik kenyeret?
Nekem sajnos nagyon rossz evő a gyerkőc, de ha bármit megenne, akkor tízóraira gyümölcsöt adnék, uzsonnára tejterméket, főleg joghurtot.
Ja,nem ezeket eszi állandóan,csak ezek a kedvencei 😊
De igazából a mostani melegekben nem nagyon eszik,esetleg dinnye,szőlő,meg sajtos-tejfölös tészta csúszik neki napszaktól függetlenül.Mármint ezeket eszi szívesen.Ezen kívülieket fintorogva,meg muszályból 😊
Tízórai: gyümölcs, zöldség, joghurt
Uzsonna: nálunk ilyenkor van nasi idő, ebéd után pl. nincs desszert, úgyhogy házi süti, puding, keksz, de ilyenkor nyáron dinnyezni meg főtt kukoricázni is szeretünk.
Gyümölcsöket vagy zöldségeket, ez utóbbiakat mártogatóssal: az avokádókrém és a hummusz a kedvencek.
Esetleg pár falat sajtot.
Nehezebb ételeket vagy kenyérféléket kisétkezésre nem.
Mi az a sajtos-tejfölös tészta?
Nem. Komoly kérdés, nem tudom, miért kellett lepontozni.Soha nem hallottam még olyan nevű ételről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!