Mennyi zöldséget adnak nálatok az oviban (kicsiknek) reggelire/uzsonnára?
Lányom állítása szerint:
- 1 karika az uborka
- vagy kisujjnyi a paprika
- vagy 8-ad paradicsom (mutatta, hogy mekkorára vágják).
Reális lehet?
Ez bizony így van, ahogy a kislányod állítja. Legalábbis nálunk. Már az én gyerekkoromban is így volt, vékonyan megkenték májkrémmel, vagy margarinnal, a közepére odatettek egy kis darab uborkát, vagy paradicsomot. Most sincs ez másképp, a kisöcsém nap mint nap panaszkodik, mennyire kevés.
17/L
Kb ennyi zöldséget kapnak. Én elszoktam hozni ebéd után a lányom, így az uzsonnát olyankor megkapjuk, azt látom is, hogy ennyi.
Gyümölcsöt a szülők viszik.
Hát ez szomorú, hogy ennyire keveset adnak. Valóban, a gyümölcsöt is mi visszük.
De valahogy én is úgy képzelem, hogy az lenne a normális, hogy egy nagyobb adagot kiraknak, és abból a gyerekek vesznek, amennyi jólesik.
A lepontozókat én sem értem, teljesen korrekt válaszok jöttek! Nem hiszem, hogy a válaszoló(k) tehetn(én)e(k) róla, hogy ez több állami oviban valóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!