Mit adtok uzsonnára 2 év körüli gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Nálunk a kenyér, kifli, parizer, medve sajt, trappista sajt, virsli, kenőmájas, joghurt a sláger. De ezeken kívül, hogy változatosabb legyen?2014. szept. 10. 13:58
2/10 anonim válasza:
Sokáig a tízórai és az uzsonna közül az egyik gyümölcs, a másik natúr joghurt vagy kefir volt. Most már, hogy kicsit nagyobbak, mivel a két nagynak müzliszeletet, Korpovit-kekszet, mogyorót is szoktam adni, 2 évesem is abból kap.
3/10 anonim válasza:
Nálunk egyedül a túrórudi megy le sajnos. A gyümölcsöt 1 éves kora óta ha a fejem tetejére állok sem eszi meg, most már a joghurtot sem. Felvágottat, sajtot nem eszik, mondjuk én ezt uzsonnára nem is adnám, nálunk ezek vacsorára vannak. Ilyen időszaka van most, remélem elmúlik. A tiétek ehhez képest igen változatos :)
4/10 anonim válasza:
Altalaban kinyitom a hutot, o meg kipakolja amit szeretne, kabe azokat amiket leirtal. Hetente egyszer adok neki vagy tonhalat vagy tokehalmajat, ezek nagyon fontosak es mivel mindketto konzerv, uzsira szokta enni. Probald ki a valtozatossag miatt. De most hogy osz van, uzsira kekszet fog kapni szolovel, remelem megeszi.
5/10 anonim válasza:
4-es vok ismet. A tuti a kinder tejszelet, az nem morzsal. Fontos szempont ha ketevesed van.
6/10 anonim válasza:
szinte mindig gyümi(tízórai általában kimarad),keksz,dió,mogyoró,ropi, tehát valami szénhidrát is van a gyümi mellé mert az magában nem lenne elég.
De sokszor sütök,muffint nagyon szeretik,palacsinta, szoktam gombócot,derelyét csinálni,pogácsát.
7/10 anonim válasza:
Gyümölcsöt, joghurtal. Sajtkrémes kenyér paradicsommal, vagy tejberizs, vagy kifli, ilyesmi.
8/10 anonim válasza:
Sokszor sütök pogit, palacsintát, muffint, kakaós csigát. Gyümölcsöt mindig eszik. Esetleg babybell sajtot, joghurtot, rudit, répát, mazsolát, mogyorót, tejszeletet.
9/10 anonim válasza:
gyümölcs joghurttal
gyümölcs kekszel(ez néha szokott lenni saját készítésű)
vagy joghurt keksszel
Én nem adok neki kiflit,sajtot,felvágottat uzsonnára mert akkor vacsira nem eszik,nem lesz éhes mert eltelíti!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt hiszem rosszul írtam, mert végülis vacsorára gondoltam. Délután én is gyümölcsöt adok neki, azt mindent megeszik szerencsére és 6-7 óra körül adom a kenyeret, parizert stb.
2014. szept. 10. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!