20 hónapos üt, csapkod, harap?!

Kovezzetek meg de tipikus elkenyeztetett kis poronty. Idosebb unokaocsem detto ugyanrz volt, a szulok csak hummogtek hogy majd kinovi, nem ugy gondolja stb. Aztan egyszer feltaszitotta az anyukamat, aki 64 eves, akkor betelt a pohar, nagy veszekedes lett hogy majd megmutathatom a sajat gyerekemen hogy jobb szulo vagyok, a nai gyerekek iylenek...
Hat nem, nekem is itt a 2.5 eves fiam es soha ilyen problema nem volt. Lehrtett volna de ra kell szolni, nevelni...ezen en nem tudom mit kell magyarazni. A gyereknek valamilyen szinten tudnia kell hogy o a gyerek es szot kell fogadnia. Tegyem hozza soha nem utottem meg. Markansan kell felleni elejetol es megerti.
Sajnalom, de az en velemenyem az, hogy 16-30 honaposnal mar ne varj csodat... Ott eleve a kis agyaban rosszul vannak elrendezve a szerepek es max annyit tudsz tenni hogy fenyited...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!