Szoptatás közben csapkod, rúgdos, markolászik. Hogyan mérsékeltethetném?
Figyelt kérdés
5 hónapos kisfiam már jó ideje ezt csinálja, csak egyre erősebben, idegesebben. Mintha unná a szopit magában, vagy a tejem nem elég neki? Ha lefogom, van hogy még jobban felhergelem vele. Miért csinálja ezt? Normális? Hogy tudom kicsit kordában tartani? Kész viadal lassan egy-egy szoptatás!2013. aug. 8. 17:27
1/3 anonim válasza:
Próbálj meg valamit a kezébe adni, pl. pelust, hadd markolássza azt. A kislányomnál bejött, bár így is rugdos, de legalább a kezére nem kell figyelnem.
2/3 anonim válasza:
Én az ujjamat adom oda neki, különben a cicimet szorongatja, meg az orromat markolássza.Engem is rugdos, hozzáteszem én fekve szoptatok.Általában kicsit ütögetem a popóját, meg fogom a kezét..az egész szoptatás egy harc.De szerencsére már 5 perc alatt végez, aztán megy tovább! :)
8 hónapos
3/3 anonim válasza:
A csajoknak igaza van én is ezekkel a trükökkel próbálkozom.Egy könyvben olvastam hogy a fogzás elött szokták felvenni ezt a viselkedést mert a vákum vérbőséget okoz az inyben és ez a feszülés zavarja a babákat.Én is fekve szoptatok és sokszor le is gurul a ciciről mire jollakik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!