15 hónapos kisiam csapkod, "pofoz"! Kinövi?
Kisfiam egy "agyonszeretett" baba :) Nem lehet nem imádni, mert kedves, aranyos és még mellé gyönyörű, így az idegenek is nagyon közelítenének felé. Ő viszont nem kér mindenki szeretetéből, és ha rosszabb hangulatban van, akkor püfölni kezd. Sajnos olyankor is csapkod, amikor kisgyerekhez, állathoz közelít szeretettel.Engem is, apukáját is képes püfölni, ilyenkor meg más esetekben is megfogom a kezét, mondom, hogy nem szabad, és mérgesen nézek, ha nem hagyja abba, akkor leteszem a földre az ölemből vagy elviszem a helyszínről, persze ilyenkor sírás lesz a vége. Van, hogy pár perccel később "beszélgetünk" róla, hátha megérti...Ezt játszuk már 1 hónapja, de még mindig csinálja, nem jó a módszerem, vagy várjak még?...
Tapasztalt hasonlót valaki? Mi volt a megoldás?
Bennünket nem lát verekedni, még játékból sem. A fenekét én szeretből szoktam paskolgatni, ha nyugtatni kell .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!