Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
A 4 éves kislányomtól nem kaptam semmit, de még arra se vette a fáradságot a párom, hogy annyit mondasson vele boldog anyák napját. Én mindenkit felköszöntöttem vele, csináltunk ajándékot a nagyiknak, dédiknek. Itt nem a pénzről van szó, ha kimennek és szedet vele egy szál százszorszépet az udvaron, vagy rajzoltat vele valamit már boldog vagyok. Páromnak Apák napjára rajzoltunk és kapott egy szuperhős apás pólót.😔2020. máj. 3. 15:00
31/35 anonim 

válasza:

28!
Engem kérdezel? Reggel szól a gyereknek, higy Katika, anyák napja van, megköszönöd anyát? - és ennyi.
32/35 anonim 

válasza:

Igen, Téged, mert Katika onnan fogja tudni mit jelent "megköszönteni anyát", hogy az első pár alkalommal együtt készülnek és köszöntenek apával.
33/35 anonim 

válasza:

32!
Kisregényt ne írjak róla, hogy pontosan hogy csinálja? A megköszönöd helyett alkalmazható a rajzolsz anyanak/szedsz neki virágot/veszel neki valamit-egyértelműen a gyerek korától függően. De az, hogy tessek Julis, itt egy virág a 3 hónapos Katika neveben az -szerintem-idiotizmus,
34/35 anonim 

válasza:

67-es de a kérdező gyereke 4!!! éves. Azaz már bőven kene rajzolni a, vuiragot szedni stb. És erre egyértelműen apukának kellene figyelmeztetnie. Már a mamaknak az ajándékával se anyának kellett volna foglalkozni. Csak a saját anyukájával. Az anyósa ajandekaval a fiának illene ahogy a felesége ajandekaval is.
35/35 anonim 

válasza:

Kösz a kisregény ajánlatot, de inkább olvasd el a kérdést, mert egy az egyben azt írta a Kérdező, hogy egy virágnak vagy rajzolt képnek örült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!