Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jogosan esik rosszul?

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés
A 4 éves kislányomtól nem kaptam semmit, de még arra se vette a fáradságot a párom, hogy annyit mondasson vele boldog anyák napját. Én mindenkit felköszöntöttem vele, csináltunk ajándékot a nagyiknak, dédiknek. Itt nem a pénzről van szó, ha kimennek és szedet vele egy szál százszorszépet az udvaron, vagy rajzoltat vele valamit már boldog vagyok. Páromnak Apák napjára rajzoltunk és kapott egy szuperhős apás pólót.😔
2020. máj. 3. 15:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
42%

Nincs olyan, hogy jogosan vagy sem. Ha rosszul esik, akkor rosszul esik.

Amuyg baromság az iylen. A gyerek kell hogy megköszöntéig, már ha valakinek egyáltalán kell, hiszen az ő anyja vagy. Majd ha elég idős lesz, megteszi. Nekem az ilyen, hogy anya/apa figyelmezteti, megcsinalja, megveszi stb nagyon eroltetett.

2020. máj. 3. 15:48
 12/35 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem jogos a felháborodásod. Én megmondtam a férjemnek előre, hogy nekem jól esne, ha készülnének valamivel. Szerintem lehet erről beszélni rendesen, ha legközelebb elfelejtené az már problémásabb lenne.
2020. máj. 3. 16:18
 13/35 anonim ***** válasza:
30%
Nem akarlak elkeseríteni,de valóban apának eszébe juthatott volna,hogy köszöntsük fel anyát,hisz bár nem csak ezen a napon ,de legalább most meg érdemli. Az én gyermekem apja akivel már 6 éve nem élünk együtt, ma el jött a kisfiúnkért,hogy a másik mama is fel legyen köszöntve,és engem is felköszöntenek (!)minden évben. Pedig van már azota másik párom aki lassan a férjem is lesz,és jön a közös baba is. Szóval... Nem dicsekedni akarok ,de ez a minimum. Mivel azon a napon te szenvedtél meg vele ,és a párod lehetne ennyire ember. Ha neked eszedbe jut "apák napján" ami számomra nem is létezik. Jó szeressük édes apánkat de ő már csak azután viseli jó esetben a gondunkat amikor a.vilagra jöttünk. Nekik is ki jár a tisztelet de nem tartanék apák napját.ez annyira egeszen másról szól
2020. máj. 3. 16:21
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is rosszul esne!

Három gyerekem van és sosem fordult elő még, hogy ne köszöntsenek fel az apjuknak köszönhetően. Ergo hogy a bánatba várjuk el egy gyerektől majd felnőttként milyen értékek a fontosak? Ha nincs jó példa, iránymutatás, kis hagyomány tisztelés?

Akkor a fenének a karácsony, húsvét?

Kicsit megdöbbent, hogy itt sok nő netán anya hisztisnek nevezi a kérdezőt! 😔

2020. máj. 3. 16:25
 15/35 anonim ***** válasza:
82%
Jó ég, mi ez a lepontozási láz? Ez egy olyan minimum alap dolog lenne a fickótól...
2020. máj. 3. 16:30
 16/35 anonim ***** válasza:
20%

15!

Szerinted. Szerintem meg épp nem. Nem az anyja. Majd a gyerek megköszöni, ha akkora lesz és akarja. Az óvodai anyák napja is egy nagy baromság, meg az iskolai okoskodások is. El lehet mondani, el is kell a gyereknek, ha már akkora, hogy anyaknapja lesz, ha akar, készítsen valamit, lehet benne segíteni, ha segítséget kér, de alapvetően ez egyedül a gyerek dolga.

2020. máj. 3. 16:33
 17/35 anonim ***** válasza:
25%

Azért nevezhették "hisztisek", mert itt vergődik, holott a párjánál kellene.

És ebben igazuk is van!

Ha a párodnak nem volt annyi esze, hogy egy számodra fontos ünnepet megjegyezzen, mikor már a csapból is ez folyik, akkor szépen ki kell nyitni a szád!

Amúgy párod a saját anyját se köszöntötte meg?

2020. máj. 3. 16:33
 18/35 anonim ***** válasza:
80%
Jogosan esik rosszul. Te keszülsz ha neki van valami,ő meg annyira nem méltat,hogy egy csokor virágot vegyen,és itt a szándék a lényeg!
2020. máj. 3. 16:34
 19/35 anonim ***** válasza:
17%
Mindenki le van pontozva aki nem a kérdező buksiját simogatja... Azt kérdezte "jogosan"? Tehát véleményt kérdezett. Amit ha valaki vele ellentétesen vall, arra behisztizik. Meg amiatt is mert nem kapott virágot. Kérdező veled nagy bajok vannak...
2020. máj. 3. 16:45
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért kérdezte itt meg, mert bizonytalan volt benne, hogy mennyire elvárható ez, mennyire alap vagy megszokott.

Velem is volt már olyan, hogy bosszankodtam vmin, és megkérdeztem másokat róla.

2020. máj. 3. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!