Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
A 4 éves kislányomtól nem kaptam semmit, de még arra se vette a fáradságot a párom, hogy annyit mondasson vele boldog anyák napját. Én mindenkit felköszöntöttem vele, csináltunk ajándékot a nagyiknak, dédiknek. Itt nem a pénzről van szó, ha kimennek és szedet vele egy szál százszorszépet az udvaron, vagy rajzoltat vele valamit már boldog vagyok. Páromnak Apák napjára rajzoltunk és kapott egy szuperhős apás pólót.😔2020. máj. 3. 15:00
1/35 anonim 

válasza:

Igen. Szerintem bunkó a párod. Ezeket a dolgokat a gyerekeknek meg kell tanítani. Magától nem fogja csinálni. Nem így születik hogy ez be van programozva. Persze egy nagyobb gyereknek már magától is eszébe juthat akkor is ha kiskorában nem volt előtte minta.
2/35 anonim 

válasza:

Szerintem is, én egy csokor virágot kaptam az egyévestől, pedig amúgy nem egy nagy lovag ilyen szempontból a párom.
3/35 anonim 

válasza:

Én se kaptam "tőlük" semmit. De most mit csináljak? Hisztizzek miatta a gyakorin?
4/35 A kérdező kommentje:
Utolsó a te dolgod.
2020. máj. 3. 15:14
5/35 anonim 

válasza:

Kérdező, te ugyan ezt csinálod...
6/35 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, hogy hisztizzek e?😯 Jó tudni. Én csak válaszoltam.
2020. máj. 3. 15:25
8/35 anonim 

válasza:

Igen jogosan, de néma gyereknek anyja se érti a szavát. Nyugodtan fejezd ki a párod felé, hogy egy bunkó, de a gyerekre ne haragudj! 4 évesen túl kicsi ahhoz, hogy tudja az ilyen dolgokat.
9/35 A kérdező kommentje:
Dehogy haragszom rá! Tudom, hogy kicsi még azért kéne mondania neki.
2020. máj. 3. 15:33
10/35 anonim 

válasza:

Te általában vagy kiakadva a párodra! Ha szeretnéd és szeretve éreznéd magad, akkor eszedbe se jutna a gyakorin panaszkodni rá egy ilyen központilag kijelölt állami protokoll ünneplés, vagyis egy marhaság miatt. A szeretetmegnyilvánulásnak nem az évente egyszer arra kirendelt napra kell korlátozódnia. Most te azt akarod hallani, hogy bunkó a párod. És akkor mi van? Attól jobb lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!