Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz anya vagyok? Annak...

Rossz anya vagyok? Annak érzem magam ezek után!

Figyelt kérdés

Kislányomat egyedül nevelem, non stop ketten vagyunk. 3 hónap múlva lesz 3 éves, pici baba korától cicizik, az étvágya nagyon rossz, éjjel nappal cicizik, egy kávét nem tudok úgy meginni hogy ne jöjjön az ölembe cicizni arról nem beszélve hogyha leülök pisilni már jön az ölembe húzza fel a felsőm.

Éjjel sem tudunk aludni anélkül hogy egész éjjel ne cicizne, elalszik kb este 9kor és éjfél, éjjel 1kor eszébe jut és reggel csüng rajta.

Már nem bírom.

Próbáltam mondani hogy beteg hogy fáj hogy nagy lány. Leragasztottam semmi sem használt.

Ma pisiltem amikor besokalltam ismét, és bekentem fokhagyma krémmel. Egésznap kibírta anélkül egyszer kétszer bepróbálkozott de nem jött be neki.

Fürdés után ismét bekentem, nagyon nagyon nehezen de elaludt nélküle pár perce.

Nagyon nagy szívfájdalom nekem ez hogy szenvedtetem mert ő igényli, de ő sem kímél engem és már nagyon nem esett ez jól nekem.

Rossz anyának érzem magam és lelkiismeret furdalásom van.

Szerintetek mit csináljak? Folytassam tovább ezt a menetet vagy várjak amíg elhagyja?

2020. ápr. 27. 22:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Ateltem, 2 eves kora ota tobbszor probaltam elvalasztani valaszkesz modszerekkel, vegul 3 eves kora elott ket honappal sikerult, mikor besokalltam, es en is ezt csinaltam, amit te, csak fogkremmel, mert a mentolnak meg a szagat is utalta (a mustart siman lenyalta, az ecetet is). Ezt a modszert raadasul nagyon nem ajanljak manapsag valaszkesz berkekben, de addigra mar kiprobaltam minden mast, es mar nem birtam a folyamatosan ujrakezdodo sirast, ez pedig azonnal bejott. Ketszer kellett tenylegesen belenni, utana marcsak azt mondtam, hogy be van kenve, 3 hetig kerdezett ra neha-neha, de nem volt szinte semmi siras. Nem ajanlom a modszert senkinek, csak azert irtam le, mert nalunk is csak ez segitett, es megertelek.
2020. ápr. 28. 07:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok, en feltem, hogy igy nem fog szeretni, meg hogy hogy fog ezutan megnyugodni, mi lesz. Nem lett semmi, odabujik az olembe.
2020. ápr. 28. 08:01
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
10-es, mikor honapokon(!) keresztul mondod, hogy nem, es ujra es ujra jon az orditas, es ejszakankent nem tudsz aludni... Hat ezt kepzeld el. En is nemet mondtam, es ez volt, elegem lett.
2020. ápr. 28. 08:06
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Oké, ezt értem, de ha bekened/leragasztod, akkor nem ugyanez lesz? 🤔

#10 voltam.

2020. ápr. 28. 08:30
 15/22 anonim ***** válasza:
63%

Kiráz a hideg ezektől a sztoriktól...

Azért egy 3 éves ember gyerek szoptatása nagyon furcsa (és szerintem vissza taszító) látvány. Game of thrones 8-10 éves szptatott gyerekét lattátok már?

Ugyan még nincs gyerekem, de ilyenkor a melltartó hordása nem opció? Vagy azt is letépi a gyerek?

2020. ápr. 28. 08:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt tettem, csak a lányom 2 éves korában, citromlével. Előtte vagy 3 hónapig próbálgattam az összes létező válaszkész módszert, mert mindenhol az ment, hogy mekkora szemétség átverni ezzel. Na, hát ez nekünk folyamatos ordítást eredményezett, mert semmi nem használt. Aztán besokalltam, citromlé, és egyetlen könnycsepp nélkül, egy pillanat alatr szokott le. Sajnálom, hogy nem ezzel kezdtem, 2-3 havi feszkót megspóroltam volna. Nem vagy rossz anya, tarthatatlan volt már a helyzet nálatok is. Kitartás!
2020. ápr. 28. 09:04
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
En is szeretnem leszoktatni a kislanyomat 2 eves mult, cicizni reggel, ebed utan alvaskor es este lefekveskor es ejszaka szokott.A reggeli szerintem megszokas vagy nem tudom , de a tobbi az alvas miatt kell.Es mar nagyon kenyelmetlen szamomra sot idegesito es nem tudom,hogy szoktassam le.Az elalvast nem tudom,hogy kene megoldani.Tanacstalan vagyok , lehet en is megprobalom a citromot.
2020. ápr. 28. 21:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#10-es, nem, mint ahogy a 11-es valaszomban irtam, azonnal elfogadta, neha kerdezett csak ra meg harom hetig, es azt is kb. erdeklodes szintjen par naponta egyszer-ketszer. Elotte meg a sima nem-re orditas, siras, nemalvas.
2020. ápr. 28. 21:41
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm így került kimerültséggel kórházba. Na akkor megoldódott ez a problema mert nem látta a gyerek az anyját napokig. Én lehet, nem várnám ezt meg!
2020. ápr. 28. 22:31
 20/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a kommenteket, igazából nehéz volt az az időszak is, illetve a döntést is meghozni. Csak annyit tudok mondani azoknak akik ezt furának gondolják hogy van gyerek aki cumihoz,plüssmacihoz, ilyen olyan tárgyakhoz ragaszkodik és van akik cicisták.

Sajnos a nem nem használ, mondhatjuk hogy rólam le nem rángatná a pólót ha nem vagyunk az adott szituációba.

Most aludt el nagyon sok mesét olvastam el neki, végül a meglepö folyamat részéről az hogy befeküdt a kiságyába és ott aludt el. Ez azért érdekes mert velem aludt. Na mit ne mondjak megsírattam ezt a dolgot, úgy megszoktam már hogy ketten alszunk abban a nagy ágyban. Hianyozni fog mellőlem. :)

2020. ápr. 28. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!