Rossz anya vagyok? Annak érzem magam ezek után!
Kislányomat egyedül nevelem, non stop ketten vagyunk. 3 hónap múlva lesz 3 éves, pici baba korától cicizik, az étvágya nagyon rossz, éjjel nappal cicizik, egy kávét nem tudok úgy meginni hogy ne jöjjön az ölembe cicizni arról nem beszélve hogyha leülök pisilni már jön az ölembe húzza fel a felsőm.
Éjjel sem tudunk aludni anélkül hogy egész éjjel ne cicizne, elalszik kb este 9kor és éjfél, éjjel 1kor eszébe jut és reggel csüng rajta.
Már nem bírom.
Próbáltam mondani hogy beteg hogy fáj hogy nagy lány. Leragasztottam semmi sem használt.
Ma pisiltem amikor besokalltam ismét, és bekentem fokhagyma krémmel. Egésznap kibírta anélkül egyszer kétszer bepróbálkozott de nem jött be neki.
Fürdés után ismét bekentem, nagyon nagyon nehezen de elaludt nélküle pár perce.
Nagyon nagy szívfájdalom nekem ez hogy szenvedtetem mert ő igényli, de ő sem kímél engem és már nagyon nem esett ez jól nekem.
Rossz anyának érzem magam és lelkiismeret furdalásom van.
Szerintetek mit csináljak? Folytassam tovább ezt a menetet vagy várjak amíg elhagyja?

Oké, ezt értem, de ha bekened/leragasztod, akkor nem ugyanez lesz? 🤔
#10 voltam.

Kiráz a hideg ezektől a sztoriktól...
Azért egy 3 éves ember gyerek szoptatása nagyon furcsa (és szerintem vissza taszító) látvány. Game of thrones 8-10 éves szptatott gyerekét lattátok már?
Ugyan még nincs gyerekem, de ilyenkor a melltartó hordása nem opció? Vagy azt is letépi a gyerek?

Sziasztok! Köszönöm a kommenteket, igazából nehéz volt az az időszak is, illetve a döntést is meghozni. Csak annyit tudok mondani azoknak akik ezt furának gondolják hogy van gyerek aki cumihoz,plüssmacihoz, ilyen olyan tárgyakhoz ragaszkodik és van akik cicisták.
Sajnos a nem nem használ, mondhatjuk hogy rólam le nem rángatná a pólót ha nem vagyunk az adott szituációba.
Most aludt el nagyon sok mesét olvastam el neki, végül a meglepö folyamat részéről az hogy befeküdt a kiságyába és ott aludt el. Ez azért érdekes mert velem aludt. Na mit ne mondjak megsírattam ezt a dolgot, úgy megszoktam már hogy ketten alszunk abban a nagy ágyban. Hianyozni fog mellőlem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!