Rosz anyának érzem magam 5 hónapos kislányom van. Mit tegyek?
Dehogyis vagy rosszanya. Mindenki vagyik ra, csak sokan nem mernek pont emiatt mert ezt erzik mint te. Es aztan vagy mennek vagy otthon ulnek a babaval non-stop, kikapcsolodas nelkul es becsavarodnak.
Kell is az ENido! Boldog anya boldog baba!
Tyűha! Nem, nem vagy rossz anya! Sajnálom, hogy a párod ennyire nem partner. Attól, mert anya lettél, a párod apa lett kettőn áll a vásár és az élet nem szűnik meg és korlátozódik le kizárólag a gyermekre. Viszont mindenképp felelősségteljességre utal, hogy azonnal felhagytál a bulizással és a gyermekedre koncentráltál. Szerintem a párod inkább irigy rád, mert helytállsz anyaként és lenne időd lazítani. Ki így ki úgy lazít. Valaki elmenne bulizni valaki egy wellnessre valaki egy kávéra.
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy nem megfelelő irányodban a viselkedése, de remélem ki tudsz ebből a környezetből szakadni a gyermekeddel. Sok boldogságot kívánok Neked!
2es! Ha téged kielégít a 0-24ben való pelenkázás, az nagyon gáz. Az azt jelenti, hogy nem törődsz sem magaddal, sem a pároddal, se a családdal, se a barátokkal, nincs hobbid.
Nem vagy rossz anya. Tény, hogy hamar és nem megfelelő kapcsolatba érkezett a baba. Ami gáz, hogy az apára nem tudod bízni a gyereket.
Az én időre való igény teljesen normális.
Nem vagy rossz anya! Ilyen helyzetben inkább a párod rossz apa!
En is 20 évesen szültem és most 6 hónapos a kislányom. Lehet nekem azért könnyebb egy picit mert többet bulizram régen. De ki tudja.
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Tessék többet rábízni apára hiszen az ő gyereke is. Kezdetben úgy bízd rá, hogy csak pl a boltba mész el, majd később több időre is.
Ettől nem leszel rossz anya, hisz apja is van!
Rossz - igy irjak, bocs, de ez altalanos iskola 3. osztaly.
Nem, nem vagy rossz anya, igaz én 34 évesen szültem de akkor is kellett a kikapcsolódás , mondjuk nem a bulizás ez logikus. Menjél csak nyugodtan. Ha van kire bízni a babát, örülj neki és használd ki!
De szépen le lettem pontozva csak azért mert szerintem az apukának is ki kellene venni a részét... Érdekes, szerintem az ő gyereke is. Igenis ki kellene hogy vegye a részét!
7es
Egy- az autocorrect javítja a szavakat
Kettő - siettem írni mert a kicsi mellett nincs sok szabadidőm. De azért köszi a válaszod
5os- igazad van az apának is ki kell vennie a részét, csak sajnos valahogy nem. Mer rá vigyázni. Én nem pontoztalak le!! Köszönöm a válaszod 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!