Rosszal anyának érzem magam?
Szerdán szültem a babámat tejem még nincs csak pár csepp a mellemet sem fogadja el ha cicire akarom rakni ordít tiszta vörös a feje annyira sír hogy már nem kap levegőt csecsemösök is probáltak segíteni ök se tudtak így maradt a tápszer..rossz anyának érzem magam hogy nem tudom szoptatni a babámat szóvá is teszik az emberek hogy tápszer nem jó neki..
Minden egyes nap sírva kellek és fekszem.
Valakinek valami ötlete hogy fogadhatná el a mellem
Meg hogy indulhat be a tejem ? ( mellszivoval se indult még el csak pár csepp jön ki , szoptatós teát iszok )
Itt már lehet, hogy a cumizavar is problémát okoz, sajnos. A tápszert cumisüvegbúl kapja, teljesen más tehnikával jön belőle a tép, mint a tej a melledből.
Én 20 hónapig szoptattam. ISZSZ volt a babám. Semmilyen cukros löttyöt, kamillateát és társait nem kapott, de rengeteg tejem volt az elejétől kezdve.
Telítve vannak a melleid? Minél többet kellene mellre helyezni. Fejni, fejni, fejni, mert azzal is stimulálod a tejtermelést. Ha a baba nem szopizik fejj. Hagyd a mellszívót. Csak kisebesíti a mellbimbódat, majd ha beindul a tejtermelés, akkor használd.
Igyál meg egy pohár sört (a b vitamin jót tesz ilyenkor a tejtermelésnek)- nem, semmi baja sem lesz a babádnak tőle, és próbálj meg lenyugodni.
De, lehet, hogy marad a táp, mert lehet, hogy nincs elég tejed, vagy egyáltalán nincs. próbáld meg elfogadni, HA így van, és sz*rd le, hogy mit ugatnak a hozzánemértők!
Sok sikert!
A kórházba 2 napig szenvedtem vele egy nap ha 50x nem szóltam hogy segítsenek akkor egyszer sem .. végig nézték hogy üvölt a gyerek a mellemen és nem fogadja el
Akkor még egyáltalán egy csepp se volt,kezembe nyomtak egy cumisüveget teával hogy azt adjam neki .
Ne emészd magad. Az elsővel ugyanigy voltam. Bar én előtte tájékozodtam, a korházban megis orditott az első perctől kezdve, ha hozzáért a mellem a szájához. Itthon meg 2 honapig szenvedtem, nyomorgattam a mellem, ittam a teakat, szedtem bogyókat, hogy legyen tejem. Hat nalam egyaltalan be sem indult a tejleadás. Aztán elengedtem az egészet es a baba is megnyugodott, meg én is.
Most a maaodik egyből ráérzett, habár az elején sebes volt a mellbimbóm, fájt az egész mellem, rátettem, mert gondoltam, sikerülhet. Sikerült is, de a tejmennyisegem nem nő a baba igenyeihez, mintha egy szinten megállt volna. Védőnő szerint lehet, hogy kevés tejmirigyem van, nem tudom, pedig tényleg most is mindent megcsinálok azert, hogy szaporitsam, nem lakik jol a babam, kell neki a pótlás. Szerencsére nwm cumizavaros, mert a xumi feje pontosan olyan, mint a mellbimbom, mikor szivja.
Kipróbálhatsz ezer meg egy modszert, de ne ess tulzasba, ha mar nagyon stresszelsz, ne eroltesd, bar meg csak szerdan szultel szoval siman meg lehet hozni a tejed. Akár mellvedovel, amit lassan el lehet hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!