Csak én érzem magam úgy mint egy robot?
Én a robot. Így hívom magam:) vagy űzött vad mert így érzem magam. Nagyon boldog vagyok a gyermekemmel, de nehéz munka már 4,5 éve. Amit előttem írtak az ránk is hajnaltól estig hajtás van. Nekem a baba kor -bár ölbe baba volt és nem lehetett egy percre sem letenni- nem volt ennyire strapás, amíg még egyszer is alszik egy gyerek van idő szusszanni vagy gyorsan megcsinalni valamit. 20 hónapos korától nem alszik nappal így ez viszonylag hamar elérkezett. Egy energia bomba én pedig igyekszem lépést tartani, kezdetektől sokat mozdulunk ki és meg az egyszerűbb babakocsi van tolást is igyekeztem hasznosan számomra kikapcsolódáskent megélni, hegynek felfelé, kitörések, intenzív séta jót tett a közérzetemnek és az alakomnak persze. Otthon úgy is a haztartas és afolyamatos szórakoztatás várt.
Most már másfél éve dolgozom, na ez a haladó szint, mint ahogy itt korábban egy anyukától olvastam a gyk -n. Nyűgös, nem vagy csak alig alszik éjjel semmi gond reggel ugyan úgy 5 kor kelek csak nem kómazhatok hanem loholok az oviba onnan a munkahelyemre ahol senkit nem érdekel, hogy pihentek vagy sem nem is rájuk tartozik, majd délután rohanás a gyerekért közös játék játszóterezes akármi vásárlás és máris fel hét van takarítás pakolas vacsoráztatás, fürdetes, altatás. 9- fel 10 van ilyenkor....
Nekem csakis az vált be, hogy humorral vidáman a legnehezebb helyzetben is mindennek a jó oldalát nézni, egész napos hiszti mellett is élvezni a gyerekünkel töltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!