Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, hogy nem tud köszönni?

Normális, hogy nem tud köszönni?

Figyelt kérdés
A 6 éves keresztlányomról van szó aki néha néha csak akkor köszön vissza ha az anyja mondja neki. Ma rá kérdeztem mert már nem bírtam, és azt mondta az anyja, hogy ilyenek ezek a mai gyerekek nem tud vele mit csinálni ha van kedve köszön ha nincs akkor nem. Bármit adok neki nem köszöni meg és levegőnek nézi az embert (nem csak engem). Ez csak nekem fura?
2020. ápr. 25. 20:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
Nekem nem fura,hanem gàz!6 éves,nem kis @aros 2 éves.Így lett nevelve!
2020. ápr. 25. 20:29
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vagyok mai gyerek, de ovis koromban annyira félénk voltam, hogy nem nagyon mertem köszönni a felnőtteknek. Ismerősnek sem. Engem is mindig anyukám bökdösött hátulról, hoyg köszönjek. Ezen kívül udvarias, jólnevelt voltam. Később kinőttem ezt, és már mertem köszönni.
2020. ápr. 25. 20:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem az a félénk típus hanem kedv kérdése. Bármit adok neki az sem köszöni meg. Volt hogy köszöntem neki kedvesen és elment mellettem. Szeretem de közbe rosszul esik, hogy csak az érdekli mit kap az embertől.
2020. ápr. 25. 20:35
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan úgy voltam mint a 2es válaszoló, szégyenlősség miatt nem köszöntem kiskoromban. Viszont minél jobban erőltette mamám vagy anyukám, annál kevésbé jött. Szóval érdemes inkább elbeszélgetni vele, ahelyett, hogy nyomatjátok, hogy "köszönj szépen".
2020. ápr. 25. 20:36
 5/17 A kérdező kommentje:
Én nem nyomtatom mert nem szólok bele semmibe. Csak érdeklődök, hogy ki hogy látja.
2020. ápr. 25. 20:39
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Vannak ilyen gyerekek. Ismerős családnál a 7 éves messziről integet nekem, míg a 10 éves tesója ha ráköszönök a suli előtt, csodálkozva végigmér, aztán szó nélkül továbbmegy. Nyilván nem neveli direkt ilyennek csak az egyiket a barátnőm. :) Nekem is van, amikor a 8 évesemre rá kell szólnom, hogy köszönjön, neki már ciki néha idegeneknél, hogy nem tudja, hogyan köszönjön.
2020. ápr. 25. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Velem is ugyanez volt, mint a másodikkal. Anya szenvedett is velem és nem értette, miért kell nyüstölni, ettől meg csak rosszabb lett. Elég sokára múlt el.

De itt úgy néz ki nem ez a helyzet.

2020. ápr. 25. 21:31
 8/17 anonim ***** válasza:
31%
Majd a saját gyerekedet tökéletesre neveled.
2020. ápr. 25. 21:46
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Az egyik barátnőm kislánya is ilyen, de ő is félénkség miatt. Ismer születése óta,de így sem köszön soha, nem is köszön meg semmit hanem levegőnek néz simán. Szerinem ez nem feltétlen nevelés kérdése, főleg ha anyuka próbálja noszogatni,hogy köszönjön.
2020. ápr. 25. 22:06
 10/17 anonim ***** válasza:
89%

Kicsit rossz, hogy eldöntötted, hogy nem fèlénk, hanem csak az ajándékodra les, Téged meg semmibe vesz.

Biztos kiakadnék Rád az anyja helyében, szerintem fél Tőled a gyerek.

2020. ápr. 25. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!