Mennyire káros ha úgy szeretném nevelni a gyerekem, hogy mindazt megkapja amit én nem kaphattam meg?
Nemzetközi magániskolába fog járni, ezt én nagyon szerettem volna de az anyagi kereteink miatt nem valósult meg.
Különböző foglalkozásokra fogom vinni mint úszás, teniszoktatás, és síoktatás a téli hónapokban. Közben szeretném ha megtanulna zongorázni. Szeretném ha igényes, udvarias lenne és jól nevelt igy biztos vagyok benne hogy járni fog viselkedéstanácsadó etikett foglalkozásaira. Mi autóval fogunk járni, mert a tömegközlekedést mindig is utáltam és szép lakásban fogunk élni nem panelban ahol én felnőttem.
Olyan embert szeretnék nevelni belőle aki mindazt megkapja amit én nem kaphattam meg.
Irreálisak az elvárásaim?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, volt akinek az otthon melege se adatott meg a rossz és feszült otthoni légkör miatt. Van akinek az otthon egy berendezett lakást jelent csak, mert soha nem ismerte meg mit jelent az otthoni nyugodt családias légkör a sok feszültség és elfojtott indulat miatt.
ez baromság
etikett felesleges ha te tudod nevelni, ne lőcsöld rá másra a te felelősséged, mert az alap etikett megtanítása a szülő felelőssége kéne hogy legyen. Magániskolában vannak a legneveletlenebb gyerekek(ismerősöm tanár és visszasírja a 8. kerületi gyerekeket!XD)
végül az egyszerre 600 magánóra a legrosszabb, mert mindenből csak kicsit tanul és nem fog érteni semmihez egyszerre. Keressétek meg azt amihez ért és érdekli is és arra járassátok csak, mert akkor legalább ahhoz 1005-an fog érteni.
Ami az autót illeti az is hülyeség. Ismerősöm baráti körében így neveltek egy kislányt óvták a széltől is aztán később egyedül kellett volna gimibe mennie és egyből elütöte egy autó és meghalt, mert nem nézett körbe mivel SOHA nem ment egyedül sehova.
Szóval előbb keress fel egy dokit mielőtt gyereket csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!