Nem mondja, hogy anya?
1.5 éves a kislányom, mostanában kezdett több szót mondani. Amiket most tud:
Apa, baba, mama, papa, légyszi,labda, lámpa, pápá, biztos, kiscica, nem, igen, miért, kérem, tessék, köszi, hol van, ott volt, puszi, cipő, ruha, éhes, szomjas, hápi, kutya, és el számol 5ig. Hiába próbálom rá venni, hogy mondja hogy anya egyszerűen nem. Vagy azt válaszolja rá hogy nem, vagy legyszi ne. Nem hiszem hogy gond lenne vele, mert más dolgokat már mond. Bár nem tudom, hogy egy 1.5 éves gyereknek mennyit kellene. Volt másnál is? Azt nem mondanám, hogy nem szeret mert mindig bújik és ölelgeti, simogat, puszit ad kérés nélkül. De azt, hogy anya a világért nem akarja kimondani. El vagyok keseredve azért egy kicsit, hogy hamarabb tanult meg számolni mint mondani, hogy anya. Másnak is csinálta ezt a gyereke?

Én még emlékszem, amikor anyukám tök lekonyulva mondogatta öcsémnek, hogy ha már tudod mondani, hogy Apu, akkor miért nem mondod, hogy Anyu?!?!?!? Az meg csakazértse... :D
Nyugi, majd mondja.

Ez szerintem is valótlan. Kizárt másfél évesen, hogy számol.
Amúgy meg nem gond ha nem mondja. Miért is mondaná meg gondolom mindig vele vagy. Enyém se mondta, hogy anya sokáig. KB 20 hónapos korától meg éjjel nappal anya anya anya 😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!