Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen félősek a lányaim?

Miért ilyen félősek a lányaim?

Figyelt kérdés

3-man vannak, legnagyobb 6, középső 5 legkisebb 3 éves.

Egyből a lényegre térek. Iszonyat félősek. rettegnek a csillagszórótól. A pici díszgyertyákra is úgy kellett rávenni őket, hogy legyen a tortájukon.

A kandallótól is félnek. közel félmillióba került, a gyerekek is akarták, hogy legyen ,merre nem engedik, hogy begyújtsam, mert félnek.

Szilveszterkor vettem nekik ilyen kis ördögpatront (vagy pattogó egérke) ami ilyen kis kb 8mm átm durranó golyó. Olyan halk, hangosabban pattan a rágó, ha felfújod a szádban.

Legnagyobb lányom eldobja, és már a 40. et dobja el, de mindegyikre összerezzen. mint egy koncentráló macska. csettintesz egyet és felugrik.

Tiszta idegbaj mind.

1. Mi okozhatja? 2. Mit lehet ellene tenni?

2020. ápr. 6. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

3 vagyok, a gyűlölet nem itt kezdődik, csak nyomasztónak érzem ezt az anyai attitűdöt.

"Tiszta idegbaj mind", "még a negyvenedikre is összerezzemt" - mégis mért dobattàl el vele 40 ilyen cuccot, ha egyszer fél?

A gyerekek félnek dolgoktól, a szorongás tárgyat keres, azt tanítják. Nem lenne ezzel semmi gond. A fura, hogy mind3 ugyanattól fèl, ami szinte kizárt, hogy véletlen legyen (vagy az egyik mesélt vmit a többinek vagy együtt èltek át vmit), de hogy az erősködésed és ez a megvető hozzáállás nem segít, az is biztos.

Tulajdonképpen mi a gond azzal, hogy egy pici lány megijed egy petárdától?

2020. ápr. 6. 22:09
 12/15 A kérdező kommentje:

szerinted én dobattam a gyerekekel? Persze, egy szadista anya vagyok, szeretem ,ha fél a gyerek hogyne. még ide is kiírom ,hogy segítséget kérjek..

Természetesen magától dobálta.

2020. ápr. 6. 22:41
 13/15 A kérdező kommentje:
ja és nem petárda. mit írtam halkabb, mint egy kidurranó rágó.
2020. ápr. 6. 22:41
 14/15 A kérdező kommentje:

a csomagoláson rajta is van, hogy 3 éves kortól szülői felügyelettel.

és a nagyobbik 6 éves. egyet ledob a 2 .emeletről, én észre sem veszem ,hogy durrant, csak annyit hallok, hogy citt, de a gyerek összerezzen, rámnéz és zavartan nevet. Erre mégegyet dob, megint összerezzen .mintha nem tudná megszokni a hangot. egy olyan hangot, amit egy felnőtt észre sem vesz. sokkal hangosabb, ha felfújsz egy rágót és az kidurran.

amúgy egyszer egy szülinapi bulin kidurrant egy lufi és az egész társaság sírva fakadt. háát mondom. ez kész. Mi az ijesztő ezen?

2020. ápr. 6. 22:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Gáz a hozzáállásod. A gyerekeidről beszélsz. Mintha nem is egy anya írna, olyan. De úgyis hiába győzködlek.
2020. ápr. 6. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!