3-4 gyerekkel otthon levő szülők, hogy bírjátok?
Erőt,kitartást? Szomorúnak tartom,hogy valaki 1 hetet nem tud foglalkozni a gyerekeivel .Még főznöd is kell rájuk ? hát ez felháborító tényleg :D
A kérdésre válaszolva nekem nem teher,mivel szeretek a gyerekeimmel foglalkozni,és úgy neveltem őket,hogy ne legyenek elviselhetetlenek.. aki most panaszkodik rájuk,az nézzen magába és szégyenkezzen,mert ő szülte és nevelte őket :D
Nehéz neki, mert gondolom az ovis unatkozik, az iskolás segítséget igényel, a lakás meg szalad.
Mindenkinek nehéz ebben a helyzetben, bezárva. Nem kéne még jól nekiesni a másiknak. Rossz helyre jött panaszkodni, ez az egyetlen dolog, amiben hibás.
Én szarul, lelkileg visel meg inkabb. Igyekszem, de nem mindig sikerul az eltervezettek alapjan. A nagyobb ovis, fejlesztesekre jarunk, amiket most otthon probalunk legalabb szinten tartani. A kisebb 6 hónapos, neki vannak jobb meg rosszabb pillanatai.
Meg lehet kovezni erte, de nekem a takaritono hianyzik a legjobban, ugye teljesen ertheto, hogy most nem jon, de igy a takaritast, vasalast is be kell szuszakolni.
Anyukák,de gonoszak tudtok lenni. Ez szomorú, és szánalmas is egyben. Jobb a lelkednek,hogy mást leszaranyázol? Ettől nő az önbizalmad? A szemembe ez a szánalmas,sőt, a legalja, aki látatlanban ítélkezik,neten, arc nélkül. Bravó
Kitartást,kérdező! Egyszer vége lesz,gondolj arra :-)
Gondolkozzatok mar mielőtt irtok valamit!Hany gyereketek van hogy ekkora szatok(ezt azoknak/vagy annak aki utalkozik, nem tudom egy ember irta-e)
En is baromi nehezen birom(4 gyerek-6 eves-5 eves-2 eves-10 honapos), es nem kell mondani, hogy minek szultem ennyit, imadom onet, imadok velük lenni, de borzaszto, hogy nem tudunk sehova menni. Nekem ez a legnehezebb. Szerencsére kertes hazban lakunk, de ok jatszoterezni szeretnenek nyilvan, ovi utan mindig mentunk. Kb semmi játék nincs az udvarban, mert a tel miatt elpakoltunk.
Mi etelt azt rendelunk, a legkisebbnek csinalok külön enni. Az meg pluszba nehez, hogy kapjuk a feladatokat mit kell csinalni, a kislanyom mar az iskolát fogja kezdeni osztol, ezért ő ilyen iskolaelokeszites feladatokat is kap, meg kreatov feladatok stb es meg figyelni is kell mikor van tornaora a gyerekeknek skypeon, a kislanyomnak tánc is.
Szerencsére a parom is itthon van mar hetfotol, az elozo masfel hetet nem tudom, hogy csinaltam végig szinte egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!