Jól bírom. Viszont azt nem értem miért vállal valaki annyi gyereket amennyit nem bír és utána panaszkodik?
2020. márc. 26. 17:48
2/24 anonim válasza:
A gyerekek nyáron sem járnak táborba. Hogy bírom? Az anyjuk vagyok nem azért vállaltam őket, hogy 2 hét itthonlét után tehernek érezzem őket.
2020. márc. 26. 17:51
3/24 anonim válasza:
Jól, olyan, mintha szüneten lennének itthon, csak most továbbtart.
2020. márc. 26. 17:52
4/24 anonim válasza:
Nekem egyedül az ilyen idióta kérdések és a mögöttük lévő még idiótább emberek. Nem kell focicsapatot szülni, nem csak a "naccsaládos" kedvezménykor kell sorban állni!!!
2020. márc. 26. 18:00
5/24 anonim válasza:
Azért szerintem nem azonos ez a szünetekkel. Akkor az ember szabadon jár-kel, nyaralnak stb., most azért ekkora szabadság nincs. Nekem 2 van, szóval a kérdés szempontjából nem tartozom a válaszolókörhöz. Szóval a válaszom így valószínűleg nem releváns. Bírom, de azért könnyebb volt, mikor szabadon mehettünk mindenfelé. A lányom 5 éves rengeteg energiával, ovi mellett okos tornára és ritmikus gimnasztikára járt. Így lehetett kellően lefárasztani. Ennek hiányát azért érezzük. A fiam 1 éves, rajta csattan a nagy túltengő energiája, mert túl sokat akar vele foglalkozni, de a kicsi ezt nyúzásnak éli meg 😅
2020. márc. 26. 18:00
6/24 anonim válasza:
Hát senki sem igy tervezi h 3-4 gyerekkel tanul itthon a suli helyett...és ez nem olyan mint a szünet,gondolom aki ezt írta nincs iskolás gyereke:tartsd számon mi a házi,mit mikorra kell beadni,visszaküldeni,megcsinálni....mivel én is még dolgozom emellett és itthon is csinálnom kéne a dolgomat,hát nem egyszerű,mert rengeteg a tananyag amit tanulni kell,vázlatot irni,stb,és egy kisiskolást nem ültethetsz oda a gép elé hogy csináld meg....
2020. márc. 26. 18:15
7/24 anonim válasza:
Azé' panaszkodni van időd.
2020. márc. 26. 18:25
8/24 anonim válasza:
3-as vagyok, aki azt írta, hogy olyan, mint a szünet.
Nyilván Neked idősebb gyerekeid vannak, akik felsőbb évfolyamokba járnak, de vannak gyerekeim: egy másodikos, egy elsős és egy 3 éves kislányom van. Ezek szerint valamit nagyon rosszul csinálunk, hogy sikerül megoldanunk a házikat, mellette a háztartást is, és a gyerekek még el is foglalják magukat.
Az ovis/sulis napirendet tartjuk, ahogy előtte is jártak, de nem fogok panaszkodni és mártírkodni azért, mert itthon vannak és velük (is) kell foglalkoznom.
2020. márc. 26. 19:05
9/24 anonim válasza:
Most rosszul, nem olyan mint egy szünet, aki ezt mondja, vagy hazudik vagy kötél idegei vannak.. Vagy még nagyon az elején tartunk. 🤪
2020. márc. 26. 19:22
10/24 anonim válasza:
7-9 evesek. Napkozben tanulnak, mert tanitas van a neten..
delutan pedig elfoglaljak magukat, vagy a szobajukban jatszanak, vagy egymassal valamit, esetleg a kertben a kutyaval. Ha kell segitseg a haziboz elerheto vagyok mint hetkoznap is. Ebedet osszedobni meg 20 perc, abba nem halok bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!