Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi az elitélendő abban, ha...

Mi az elitélendő abban, ha egy nőnek 2gyereke van 2, apàtól?

Figyelt kérdés
Miért nincs esélye egy ilyen nőnek új kapcsolatra?Miért bűn,hogy gyereket szült?

2020. márc. 2. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is két gyerekem van két apátol.Az első gyerek véletlen lett,nem védekeztünk hülyék fiatalok felelőtlenek voltunk,de nem volt szívem abortuszra menni!!Félidőben meggondolta magát az apa is,persze ezek után jöttek a szövegek,vége az életemnek egy kolonc leszek anyám nyakán,ő fogja felnevelni a kölyköm,soha senkinek nemfogok kelleni egy zabi gyerekkel,egy tanulatlan senki leszek.Hozzákell tennem sosem kértem anyám segítségét,sosem passzoltam le neki a gyereket,visszamentem a suliba,érettségit szereztem,2 szakmát csináltam meg még a gyerek 3.szülinapja előtt.Aztán neten megismerkedtem a párommal akivel 12 eve élünk boldogságban,közös gyerkőcünk is lett.Engem is hányan elítéltek,elitélnek a mai napig ezekért.Főleg egy kisvárosban ahol mindenki tud mindent.De pont lekaksizom.Ne add fel kérdező, neked is elfog jönni a megfelelő társ.
2020. márc. 2. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Számomra egyáltalán nem elítélendő. Volt munkatársamnak volt egy gyereke egy férfitől, aki sok év után agresszív lett, elvált tőle. Majd újra férjhez ment, itt is lett egy gyerek, ez a férje meghalt balesetben. Egyedül nevelte sokáig a két gyereket, majd már 50 küröl volt, mikor újra férjhez ment. Egy nagyon kedves, életvidám, tündéri nő volt. Egy mostani kolléganőmet 2 gyerekkel hagyta ott a férje. Évekkel később lett új párja, akivel szintén vállaltak gyereket. Ennek a kapcsolatnak is vége lett több év után. Tehát 3 gyereke lett 2 apától. És mégis lett új párja, egy nagyon rendes, szintén elvált férfi, aki később elvette és boldogan élnek 12 éve. Mindkét nő nagyon jó anya, és boldog házasságban él. Szerintem sokkal jobb az életük, mint annak a sok nőnek, aki bennmarad egy rossz házasságban, csak nehogy elítéljék.
2020. márc. 2. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 igaz, de szerintem a kérdező se arról beszélt, ahol megözvegyült a nő, az más.
2020. márc. 2. 19:51
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Két gyerekem van két apától, harmadikat várom a második apától.

Az első gyerek biológiai apja egyéjszakás, nem is kértem rá, és ő sem szeretett volna az életünk része lenni. a második és harmadik gyerkőc apukája váratlanul toppant az életünkbe, már a férjem és nevére vette a legelsőt is, egy családként funkcionàlunk, aki nem tudja sztorit az nem is veszi észre a dolgot.

Ennek ellenére ezrek megszólnak és pletykálnak mindenfélét, de kizártuk ezt az életünkből, a boldogságunkkal törődünk nem a rosszindulattal.

2020. márc. 2. 20:22
 15/15 anonim ***** válasza:
91%

Anyum tesója 4 férfitól szült 4 gyereket. 18 évesen született egy lánya, majd 24 évesen, aztán 38 évesen, és most két hete, 40 évesen született a legkisebb.

Szóval lehet új párt találni hidd el.

2020. márc. 2. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!