Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elítélendő, ha egy két éves...

Elítélendő, ha egy két éves kislánynak póthajat vesz az anyukája?

Figyelt kérdés
A kislány példaképe Nicki Minaj és addig nyaggatta az anyukát a hosszú hajjal,míg az anyuka vett neki csatos póthajat,amit a kislány hajával egybe fonott.Nem feltűnő.Mi a véleményetek?
2012. nov. 11. 13:14
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
20%
Nem egyáltalán nem elítélenő. Ez csak egy átmeneti rajongás, majd elfelejtei. Semmi baja nem lesz a póthajtól, max jól érzi magát. :)
2012. nov. 11. 13:18
 2/35 anonim ***** válasza:
86%

2 éves? Nicki Minaj?! példakép? 2 évesen?!

2 évesen: anya, anya, anya és a példakép: anya.

2012. nov. 11. 13:18
 3/35 anonim ***** válasza:
92%
CSak annyit,hogyha 2 évesen ezt sikerült elérnie,anyucinak nem lesz egyszerű dolga a későbbiekben.De a tapasztalat azt mutatja általában,hogy anyu akar ilyesmit és kivetíti a gyerekre,később meg úgy állítja be,hogy a gyerkőc akarta volna.
2012. nov. 11. 13:19
 4/35 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekkorában sokszor volt tanúja szülei veszekedésének,[19] emiatt álomvilágba menekült: szerepeket talált ki és ezeken keresztül élte az életét.[19] A New York magazinban elmondta, hogy „hogy elmeneküljek mindattól a veszekedéstől, elképzeltem, hogy másvalaki vagyok. „Cookie” volt az első új egyéniségem, aki mellett egy darabig kitartottam. Utána jött „Haradzsuku Barbie”, aztán „Nicki Minaj”. A képzelet volt a valóságom. K.rva idegesítő kislány lehettem.”[19]

ezt nocki minaj nyilatkozta saját magáról.

2012. nov. 11. 13:20
 5/35 anonim ***** válasza:
90%
Anyuka következetességből levizsgázott. És adódik a kérdés: itt megállnak, vagy nyolcévesen már műköröm, smink, piercing is lesz, csak mert addig nyaggatja a kislány, amíg beleegyezik?
2012. nov. 11. 13:21
 6/35 anonim ***** válasza:
91%

2 évesnek nincs még példa képe, ki sem tudja ezt a szót mondani.

miért rajongana érte? honnan ismerné? lehet hogy bob mestert szereti mert látja a tv-ben, de ennyi.

ez a kislány azért szeretheti mert a csapból is az folyik náluk, az anyuka példa képe, az anyuka imádja és ezt bele domálja a kislányba.

maga a póthajjal nincs nagy baj, de az én 2 évesemnek extra sok haja van még sem tudnék bele fonni semmit sem mert rögtön kiszedné, zavarná, kakilna rá hogy a bobmesternek van a hajában olyan, max egy félórát törne meg ilyet.

2012. nov. 11. 13:22
 7/35 anonim ***** válasza:
93%

Kövezzetek meg, de szerintem elítélendő.

1. A csatos póthaj kényelmetlen, kitép egy csomó hajat, nehéz, stb.

A legtöbb két éves a hajgumit meg a hajpántot nem tűri meg, el tudom képzelni, ezt mennyire élvezi.

2. Nicki Minajt egyáltalán nem kéne néznie, mivel erősen nem az ő korosztályának készülnek a klipjei. A tévén van egy gomb, remek találmány: ki lehet vele kapcsolni.

3. Valóban elég gáz, ha ezt egy kétéves ki tudja hisztizni...az méginkább, ha anyuci csinál a gyerekéből bohócot, és ezzel magyarázza.

2012. nov. 11. 13:33
 8/35 anonim ***** válasza:
93%

Hát ez ultrabrutál! A Lányom 2 éves, tehát tisztában vagyok egy 2 éves képességeivel! Ott nincs példakép. Persze vannak kedvencek: Mici Mackó, Tigris vagy Mickey, de példakép??? Azt sem tudja még, hogy mi az! Igaza van az előttem szólóknak, Anyuka saját magát vetíti ki a Picilányra.

Mi ott tartunk, hogy imádja próbálgatni a ruháit és kiválasztani, hogy mit vegyen fel vagy milyen színű gumit rakjak a hajába. No de póthaj? Honnan tud egy 2 éves póthajról? Legközelebb, ha műkörmöt akar majd, mert a "példaképének" az van, akkor majd azt kap?

Nem a póthaj az elítélendő ebben a dologban!

2012. nov. 11. 13:33
 9/35 anonim ***** válasza:
87%

Akkor ezek szerint akkora csípőt fog növeszteni mint amekkora van Nickinek?:)

Az én lányom is 2 éves, de nem szokott semmiért sem nyaggatni, még a boltban sem, ráadásul ki sem tudja mondani, azt sem tudja mi az hogy póthaj.

Ha mégis nyaggatna, akkor csak otthonra tenném bele a hajába, hiszen még nincs rá szüksége.

2012. nov. 11. 13:39
 10/35 anonim ***** válasza:
88%

őszintén megmondom nem tudta kiről van szó....megnéztem gyorsan....no comment

Az is gáz, ha egy tízen évesnek ő a példaképe,nem hogy egy 2 évesnek!

Amúgy meg egy 2 évesnek még tényleg nincs példaképe.

Lehet hogy anyuci is tini még, és inkább az ő példaképe,nem?azért ismeri a kislány is.

2012. nov. 11. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!