Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elítélendő, ha egy két éves...

Elítélendő, ha egy két éves kislánynak póthajat vesz az anyukája?

Figyelt kérdés
A kislány példaképe Nicki Minaj és addig nyaggatta az anyukát a hosszú hajjal,míg az anyuka vett neki csatos póthajat,amit a kislány hajával egybe fonott.Nem feltűnő.Mi a véleményetek?
2012. nov. 11. 13:14
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

1-2 évesen nem hiszem,hogy azt mondaná az anyjának,hogy póthajat akar.

Ez az anyjának tetszik,és nem a gyereknek!!

2012. nov. 11. 13:54
 12/35 anonim ***** válasza:
83%
Én is most kerestem rá, szét röhögtem magam. 2 éves gyerek rá akar hasonlítani? A gyerek milyen műsorokat néz, hogy vele találkozik?? Anyukát is szívesen megnézném.
2012. nov. 11. 13:59
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy VIVA-t néz.:)
2012. nov. 11. 14:02
 14/35 anonim ***** válasza:
85%

A kérdésedre a válasz:NEM!!!Nem elítélendő ha veszel póthajat,akár a lányodnak is.Az az elítélendő,ha már a hajába biggyeszted és paradicsommadarat csinálsz szegényből.

Az én kislányom is 2 éves,hisztis és akaratos,de eddig amit megengedtem Neki a hisztiből,az egy piros nadrág volt és a tigrise,amivel a bölcsibe megy,viheti magával.Záróra.Hiszti ellen a lex@rom tablettát beveszem,és olyankor beleun saját hülyeségeibe,abbahagyja.

A példaképről...hát,megsúgom,Anya a példakép minden ilyen korú gyermeknél,sőt idősebbnek is.Azt azért megnézném,hogy mennyire tűri csóri kislány a póthajat,mikor egy csatot vagy hajgumit is alig tudsz a fejükre biggyeszteni,ami kicsit nagyobb vagy súlyosabb,azonnal kikapják.

Mi a véleményem?Hát az,hogy saját elképzelésed,álomvilágod,tukmálod a lányra,befolyásolod a személyiségét.Sajnos nem te vagy az egyetlen,vannak még ilyen......szülök,akik szépségversenyre kicicomázva barbie babának meg habcsóknak öltöztetik a gyermeküket,nem törődve a gyermek akaratával.

2012. nov. 11. 14:07
 15/35 anonim ***** válasza:
53%
Ez tuti megint az az idióta anyuka, aki néha feltűnik, és fel van háborodva, hogy elítélik ha festi a gyerek haját, meg sminkeli, meg mit tudom én még miket művel vele...
2012. nov. 11. 14:27
 16/35 anonim ***** válasza:
78%

2 éves kislány. Póthaj? Mivan? Mi az, ő honnan tudja, hogy mi az? Ki a fene az a nikiminaj?

2 éves! Példakép:anya! Kész, pont.

Borzalmas még olvasni is ezeket.

2012. nov. 11. 14:32
 17/35 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó vagyok:

Példakép: anya.

Itt lehet a bibi.

2012. nov. 11. 14:33
 18/35 anonim ***** válasza:

Nyilvan nem peldakepre gondol a kerdezo. Egy ket eves gyereknek fogalma nincs arrol, hogy mi az a peldakep.

Irja, hogy a pothaj nem feltuno, tehat nyilvan nem egy eszement szin, raadasul fonva van. Mi a baj ezzel?

2012. nov. 11. 14:53
 19/35 anonim ***** válasza:
65%

Hogy kerül egy két éves kislány "kapcsolatba" Nicki Minaj-jal? Honnan tudja mi az a póthaj? Miért van szüksége hajkiegészítésre? És mi lesz a következő lépés, műköröm? Gyantázás? Műszempilla?

Ne haragudj, de ha ezt 2 év alatt ide sikerült elérnie anyánál, mi lesz a kislánnyal 15 évesen?

Én igyekszem az én értékrendem szerint nevelni a 2 évesemet, Halász Judit énekel neki és Bogyó és Babócát néz, Kisvakondot, nem Vivát, MTV-t. És még nagyon sokáig én diktálok nálunk otthon, nem amit ő akar...

2012. nov. 11. 15:14
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Két éves helyett lehet, hogy HÉT évet akart írni a kérdező. Ha mégsem, akkor igen gyorsan pszichiáter. Anyukának!!!!

Egy 4 éves és egy 2 éves kisgyermek anyukája.

2012. nov. 11. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!