Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elítélendő, ha egy két éves...

Elítélendő, ha egy két éves kislánynak póthajat vesz az anyukája?

Figyelt kérdés
A kislány példaképe Nicki Minaj és addig nyaggatta az anyukát a hosszú hajjal,míg az anyuka vett neki csatos póthajat,amit a kislány hajával egybe fonott.Nem feltűnő.Mi a véleményetek?
2012. nov. 11. 13:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
62%

"Hogy kerül egy két éves kislány "kapcsolatba" Nicki Minaj-jal?"

Anyuka valoszinuleg nem az idosebb korosztaly tagja, igy Viva-t, MTV-t nez, igy a gyerek latja, hallja.

"Honnan tudja mi az a póthaj?"

Nyilvan fogalma sincs, valoszinuleg azt mondta, szeretne o is olyan szep hosszu hajat.

"Miért van szüksége hajkiegészítésre?"

Szuksege nincs ra. Eppigy nincs egy gyereknek szuksege jatek sminkkeszletre, jatekkonyhara es jatek vasalora se.

"És mi lesz a következő lépés, műköröm? Gyantázás? Műszempilla?"

Valoszinuleg fog kerni koromlakkot -tedd a szivedre a kezed, te nem igy voltal? En 4 evesen kerultem korhazba egy betegseg miatt es egyetlen emlekem van rola: a doktorno megsicserte a piros koromlakkomat amit anyuval jatekbol a kormomre kentunk.

2012. nov. 11. 15:42
 22/35 anonim ***** válasza:
54%
És ezekre a gyerekre mondják, hogy a mai fiatalok, de nem csoda ha így nevelik őket.
2012. nov. 11. 19:20
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is 7 evest akart irni a kerdezno (vagy mivel nincs gyereke, fogalma sincs hany eves kislanyrol van szo).

Egy heten belul szulok, pothajban. 3 eve pothajam van, a lanyomnak termeszetes, hogy anyanak van egy pothajas fiokja. Kormom, szemem mindig ki van festve.

De eszembe nem jutna, hogy a lanyomnak akar a kormet kifessem. (pedig az oviban minden masodik kislanynak piros a korme).

Beszelje meg az anyuka a kislannyal, hogy majd farsangkor felveheti a pothajat.

2012. nov. 12. 12:02
 24/35 A kérdező kommentje:

2 éves a kislány.

Itt egy kép,hogy nem feltűnő:

[link]

Tehát szerintetek ettől rossz anya?

2012. nov. 12. 18:44
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől rossz anya valaki az biztos. De, ha úgy lett volna fogalmazva a kérdés kiegészítése, hogy a kislánynak nagyon tetszik a mesében a hosszú hajú Barbie, vagy hercegnő, és ő is azt szeretne, nem lenne ennyire bicskanyitogató a dolog. Képtől függetlenül egy 2-5 éves gyereknek semmi szüksége ilyenre.
2012. nov. 12. 19:00
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
És a chipsre sincs szüksége :)
2012. nov. 12. 19:02
 27/35 anonim ***** válasza:

A kislány egy tündér!:)

És igen látszik hogy póthaj, de ettől még nem lesz senki rossz anya.

Te kérdeztél, mi válaszoltunk.

Nem Nicki Minaj a példaképe, csak éppen szeretett volna hosszú hajat.

Az én lányom 2 és fél éves és pici haja van, de nekem így gyönyörű, és nem hosszabbítom meg a haját.

De hozzáteszem mindenki tegyen úgy ahogy gondolja, attól szép az élet ha nem értünk egyet dolgokkal, mivé lenne a világ ha minden megegyezne.:)

2012. nov. 12. 19:46
 28/35 anonim ***** válasza:

Bár nekem még nincs gyerekem,de én 2-3 évesen anno Hófehérke akartam lenni és "pörgős szoknyát" akartam,ami leér a bokámig,és bár akkor Nicki Minaj még nem volt ismert,de az akkori hírességeket sem ismertem,mert a Disney és hasonló meséket néztek,nem a klippeket.

És azt sem tudtam mi az,hogy póthaj,meg műköröm meg ilyesmi,bár szerintem már akkor is voltak ilyen és ehhez hasonló dolgok...

Szóval nekem leginkább az a furcsa,hogy egy 2 éves gyerek ismeri Nicki Minajt,és tudja,mi az,hogy póthaj...

2012. nov. 16. 11:24
 29/35 anonim ***** válasza:
52%
Enyhén cigányos az egész gyerek. Bohócot csinálsz belőle.
2012. nov. 16. 11:47
 30/35 A kérdező kommentje:
Félvér a kislány,apuka afrikai.Egy roma kislánynak nem ilyenek az arcvonásai,hajuk sem göndör.
2012. nov. 17. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!