Jogosan érzem hogy 1 gyerekkel nehezebb? többgyerekesek, miért nehéz ha többen vannak?

Nem, ok nélkül érzed. Te kettővel diliházba kerültél volna, mert 1 gyerekkel se bírsz. Nem, nem azért mert egy gyerekkel mehezebb lenne (wtf), hanem mert egy gyerekre is alkalmatlan vagy.
Nevelési tanácsadót javaslok, de sürgősen! Egy iskolaköteles 6 évesnek nem szabadna itt tartania és ez ebben az esetben nevelési hiba

De ha azt akarod, hogy a válaszolok támadjanak, akkor miért ne iejuk, hogy nem nevelted meg? Hiszen egy 6 éves max akkor csap ekkora hisztit, ha ki lett szolgálva a popója és mindent megkapott, amiért behisztizett. Mikor a fiam hisztizett 3 évesen a boltban valamiért, szépen kimentünk üres kézzel. Nekem btmn kodos a fiam, de tudja, a nem az nem, az utcán fogja a kezem, vagy mellettem setál a babakocsit fogva. Tudja, hogy körül kell nézni, mindig ő néz körül.
A hisztihez már nagy az a fiú, szóval szerintem itt a kovetkezetesség hianya a baj, hogy nem tudod, hogy bánj vele. 6 évesy még foemálhato, nevelhető, igaz nehezebben, mint egy 2 éves de nincs késő.
Azt javaslom, hogy nevtanba menj el vele, hátha ott tudnak segíteni.

Nem, nincs igazad.
Két gyerek kétfelé szalad, ha hagyod. Ketten dacolnak, válogathatnak duóban fújolva, ha olyanjuk van. A következetesség nem erőszakot jelent.
Megvennél te kettőnek is mindent, hisz nem tudsz nemet mondani.
A babakocsis ábrándot nem tudom, hogy honnan veszed. 2 év alatti korkülönbségre vágytál? Mert maximum addig merül fel. Annál nagyobbnál az egyik sétál, motorozik, míg a másikat tolod vagy hordozod.
Nevelési tanácsadó!

",drága ujságokat vesz,kindereket"
Heeee?????
Mi az hogy "vesz"? Mármint ő veszi? Hát nálatok tényleg a gyerek parancsol, ha már ilyen kontextusba adod elő, hogy kihisztizi a sok drága vackot a boltban. Ha több gyereked lenne a többszörösét fizethetnéd, az tuti.
Meg minden más sokszorozódna, mert még egyel sem bírsz, pedig már rég nem dackorszakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!