Mennyit jatszotok a gyerekkel?! Mennyi idot toltotok jatekkal egy nap? Mennyit jatszon egyedul es mennyit kulon?
Nekem 3 gyerekem van, nagyon kicsi korkülönbséggel.
A kis korkülönbség miatt ugyanaz érdekli őket, így 3-an órákat tudnak szerepjátékozni úgy, hogy nekem nem feltétlenül szükséges ott lennem, de azért 1-2 órát játszok velük ilyen játékot, de én sem vagyok tőle odáig. 🙂
Szerencsére már sok nekik való társas van.
#1 vagyok
Hétköznap nem tudok velük játszani olyan sokat, mivel edzésen vannak. De akkor is 30 percet vagy 1 órát játszok velük. Hétvégén 3-5 órát játszok velük, ebből kb. 1-2 szerepjáték és 3-4 óra minden más. Szerintem teljesen egyedül 4 évesen minimum 2 órát érdemes hagyni. Egyáltalán nem vagy rossz anya.
Én nagyon keveset, mert kicsi korától eljátszik egyedül. Egy szobában laktunk, így folyamatosan a közelében voltam, de nem igényelte, hogy én is játsszak. Néha odahívott, és elmondta, mit játszik, ki kicsoda, vagy éppen segítettem neki megépíteni valamit, de játszani már egyedül játszott vele. Később az esti mesét kiváltottuk azzal, hogy barbikkal eljátszottuk valamelyik kedvenc meséjét lefekvés előtt.
Amióta külön szobája van, ott is eljátszik egyedül, csak ritkán igényli, hogy én is beszálljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!