Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki gyerekkel is depressziós...

Aki gyerekkel is depressziós mi az oka?

Figyelt kérdés
Hány évesek a gyerekeid? Mi hiányzik az életedből? Mikor lennél elégedett amitől ugy éreznéd végre teljes az életed?
2020. jan. 20. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A depresszió egy betegség. Nem azért van, mert valami hiányzik az ember életéből. Egyszerűen csak megjelenik. Gyerek ide vagy oda.
2020. jan. 20. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
A gyereknevelés kerva nehéz meló. Nem úgy megy, hogy tiszta napfényt hoznak az életedbe, és még a sánta is táncraperdül...
2020. jan. 20. 10:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Írjatok még
2020. jan. 20. 13:37
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Konkrétan mi a kérdésed? Mert amit kiírtál, az nettó marhaság.
2020. jan. 20. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de te nem tudod mi az a depresszió. Ha tudnád, tudnád a választ is a kérdésedre.
2020. jan. 20. 20:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem érthető a kérdés,azoktól kerestem választ akinek gyereke van de mégis ugy érzi valami hiányzik az életéből,és érdekelt volna hogy mi az. Nem tudtok értelmezni egy alap kérdést? Szóval akiket érint írjatok.köszönöm.
2020. jan. 20. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A depresszió nem "gyereke van de mégis ugy érzi valami hiányzik az életéből", hanem egy komoly mentális betegség.
2020. jan. 20. 22:44
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Huh, kérdező, fájdalmasan buta vagy. A gyerek léte nem egyenlő a totális boldogsággal és a hiánya sem a depresszióval. A depresszió egy mentális betegség, aminek a lényege épp az, hogy a "szomorusag" nem valami hiánya, hanem egy állapot. Ha azért "depresszios" valaki, mert valami hiányzik, az csupán szomorúság, vagy hiányérzet. Ezt a helyzetet lehet "kezelni" gyerekvallalassal, ha amiatt van lent az ember, vagy uj munkával, házzal, akármivel, ami hiányzik neki. A depressziót nem. A depressziót gyógyszer es/vagy pszichoterápiával lehet vsak kezelni, súlyosságtól függ, hogy meylik megoldás használ. Mint ahogy az is, hogy ki gyógyul e belőle az ember egyáltalán.

Ess neki megegyszer a kérdésednek.

2020. jan. 21. 07:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Én tapasztalt vagyok,16-18 éves koromig gyógyszert szedtem kórházban voltam többször,öngyilkossági kisérletekkel.egyszerre halt meg az anyám és mamám,diagnosztizált voltam és tudom hogy a gyerek nem segít,mert régen én is babát akartam 19 évesen de az eszemre hallgattam és 6 évet vártam vele. Én csak azt hittem van aki ebben az élethelyzetben van és azokra lettem volna kíváncsi.konkrét példákra,emberekre. Ez nem sikerült. Azért köszönöm
2020. jan. 21. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
De mire vagy kíváncsi? Ha voltál depressziós, akkor tudod nagyon jól, hogy milyen, hogy egy gyerek nem oldja meg
2020. jan. 21. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!