112 centis,20 kilós 3 éves kislány lehet egészséges?
Talán nézz meg gyerek BMI kalkulátort.
Totál ismeretlen emberek írják, hogy juj de sok, miközben forgalmuk sincs róla, csak jól esik a lelkének bunkóskodni.
Átlagon felüli, de arányos.
Világos, hogy nem a te gyereked, szóval ne üsd bele az orrod.
Miért ne lehetne egészséges?
Megvan bőven a magassága is a súlyához.
Nem az átlagos 98 centis 3 éveshez kell mérni a súlyát!
Ez a magasság egy 5-6 évesé. A súlya is ennek megfelelő.
Valószínűleg magas gyerek lesz. Ez mióta orvosi eset?
Teljesen normális a súlya ehhez a magassághoz.
3,5 éves lànyom 19 kg és 106 cm. Egyáltalán nem kövér, ideális a testalkata. Nincs ember, aki ránézésre azt mondaná, hogy kövér, kivéve ha vak vagy hülye az illető :)
Nem az én gyerekem, anyuka kérdezte mit gondolok a lányáról a jàtszón, mert védőnő szerint rendben van, de most az 5,5 éves gyerekemhez képest(ugyanakkor az övé, csak sokkal dundibb), nagyon furcsa neki és hát nekem is az volt, mikor megszólalt a kislány..
Elmondtam, hogy az oviban a gyerekem középen van, kisebbek és nagyobbak is vannak nála, de nem sokkal nagyobbak(20 centi a max), az egy kiemelkedően magas fiú 180-190 es szülőkkel.
Az enyém 112 centi, 16,5 kiló, átlagos, nem kifejezetten vékony, jó mozgású, aktív gyerek.
A lánya csendes, lassú(nem aktív), ügyetlen egy 3 éveshez képest is(mászóka/csúszdázás). Anyuka bizonytalannak tűnt, ahogy nézte a gyerekeket. Úgy érzem mondanom kellett volna valamit, vagy kell, ha legközelebb összefutunk, mert kiesnek a korai fejlesztési részből. A legkevésbé fejlesztős oviba járnak idős pedagógusokkal, anyuka nem elégedett a játékokkal/mondokózással, úgy érzi keveset foglalkoznak a gyerekével.
16,5 kg nem kevés 116 centihez??
15 kg a lányom 105 centihez és csont és bőr. Egyébként 4 éves és a csoportjában a legtöbb gyerek 17-19 kg, és egyáltalán nem dagik, magasságra pedig a lányom középen helyezkedik el.
3 évesen egyáltalán nem elvárt, hogy szépen beszéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!