112 centis,20 kilós 3 éves kislány lehet egészséges?
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 19:02
1/27 anonim válasza:
A 20 kiló szerintem sok kicsit. Vagy nem? :(
3/27 anonim válasza:
Ez egy 5-7 éves gyerek súlya inkább.
4/27 anonim válasza:
Hát ha a szülők is hatalmas méretűek akkor lehet
5/27 anonim válasza:
Magas is, nemcsak a súlya több. Így arányosnak tűnik. A szülők magasak?
6/27 anonim válasza:
Nem kis darab, de ha alkatilag nagy termetet örökölt akkor elfogadható.
7/27 A kérdező kommentje:
Csak apuka magas.
Érdemes lenne kivizsgáltatni, vagy nem vészes..?
(anyuka durván túlsúlyos120+, de nem éri el a 170 centit)
2020. febr. 24. 19:46
8/27 anonim válasza:
Nagyon magas és nehéz is. Fiam 6 és fél éves és ilyen magas, és kb. ennyi kiló lehet.
Azért én megkérdezném a gyerekorvost, hogy ne vigyük-e el pl. endokrinológushoz vagy más orvoshoz.
9/27 anonim válasza:
Kérdezd meg a gyerekorvost és a védőnőt. Ők követik születésétől kezdve a fejlődését.
Amúgy a kislányom 2 hét múlva 4 éves. 16.5kg és kb 105cm. És husis a combja egy picit.
10/27 anonim válasza:
Az 5 éves lányom pont ekkora. Masszív, izmos, nem hájas, de nem bántam, hogy a hónap elején 2 hétig influenzás volt és nem volt étvágya. Kifejezetten jót tett neki.
Egy gyermekorvosi konzultáció nem ártana, egy 3 évesnek nagyok ezek a méretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!