Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy reagáljátok le, ha...

Ti hogy reagáljátok le, ha ilyen kínosat szól be a gyerek?

Figyelt kérdés

Ismerősöm mesélte ma a sztorit: buszra rendszeresen felszáll egy büdös nő. Gyerek pedig jó hangosan megjegyezte, hogy anya, megint itt van a büdös néni. Mindenki odanézett, az említett személy is.

Ti az ilyen és ehhez hasonló szituációkat hogy kezelitek? Nekem még nem beszél a gyerekem, de gondolom, fel kell készülni hasonlókra, és itt pl fogalmam sincs, mit kezdtem volna azon kívül, hogy az ülés alá süllyedek vörös fejjel :D

2020. febr. 20. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

A felettünk lakó néni iszonyat húgyszagu. Lányom nem egyszer jegyezte meg mikor úgy alakult h együtt utaztunk a nénivel a liftben, h anyaga itt valami nagyon büdös.. Hát elég ciki de én remélem a néni egyszer magára veszi és megfurdik végre.

Múltkor meg az utcán jött szembe egy idős néni bottal. Kérdezte a lányom h miért jár bottal. Mondtam h azért mert idős és fáj a lába. Eddigre pont mellenk ért a néni és a lányom: Anyaa, akkor a néni meg fog halni mert nagyon öreg??

Kicsit ciki volt mert értette a nenike h rá vonatkozott a kérdés. Dehát ez van, a gyerekek még nem túl diszkretek.

2020. febr. 22. 14:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A villamoson mellettünk kapaszkodott egy ilyen rocker lány, egy szív volt a kezére tetoválva, amin ilyen szalag ment keresztül. Ovis lányol megkérdezte, hogy anya, a néni miért rajzolt a kezére? Nem akartam a buszon a tetoválásról beszélni, gondolkoztam,mit mondjak. Közben a lányom megválaszolta a saját kérdését: biztos szivecske a jele! A csaj úgy tett, mintha nem hallaná.

Egyszer meg azöcsém mondta egy bácsinak, akinek állítható botja volt, ilyen lyukas, illetve kérdezte: te furulyázni is tudsz ezzel? Vicces volt.

2020. febr. 22. 18:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12, erről az egyszeri vicc jut eszembe az ovissal meg a tetovált sráccal, neked se jön le a filc, mi? :D
2020. febr. 22. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!