Rossz anya lennék?
Egyedül nevelem a 6 éves fiam. Az apja le lépett mikor 3 éves volt. Azóta a gyerek hétvégenként (p-v) nála van.
Ilyenkor én el szoktam járni bulizni a barátnőimmel, nem is értem, otthon kéne ülnöm?
Igen ki öltözök, és jól szoktam érezni magam. Ez miatt megszól engem a gyerekem apja és az ő családja, hogy milyen anya vagyok én. Meg hogy a gyerek kezébe adom a telefont, most mi baj van abból ha naponta 1-1.5 órát játszik a telefonon a gyerek? Szerintük csak azért adom a kezébe hogy engem békén hagyjon. És hogy állítólag a gyerek panaszkodik hogy én nem játszom vele szinte soha, a gyerekem is miért ilyen? Nem értem.
31/N
Minden hétvégén nála a gyerek, neked pedig csak a rohanós hétköznapok jutnak, mikor suli/ovi neked munka van, délután főzés takarítás, persze, hogy úgy érzi a gyerek, hogy az apja többet foglalkozik vele.
Javaslom, tárgyaljátok újra a láthatást, hogy neked is jusson a pihis hétvége együttlétekből.
Ha megoldható, akkor egyik héten hétköznap legyen a párodnál a gyerek másik héten pedig hétvégén.
Ha nem oldható meg, mert messze laknak a suli/ovitól, akkor pedig csak 2 hetente kapja meg a gyereket hétvégére.
Teljesen érthetőek a gyerek érzései, elrontja a kapcsolatotokat, hogy az anyjával csak a rohanós hétköznapok jutnak.
Persze nem minden nap egyforma, de mikor van ideje a 6 éves gyereknek minden nap másfél órát telefonozni? Az én gyerekem is szokott telefont kapni, de max fél óra, és lehetőleg az sem minden nap.
Mondjuk minden nap 4ig oviban/suliban vagytok, után mondjuk 5re otthon, másfél óra telefon, az már fél 7, akkor már gondolom vacsi, fürdés, mese alvás.
Mikor is játszol foglalkozol, tanulsz a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!