Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a 6 éves fiam. Az apja le lépett mikor 3 éves volt. Azóta a gyerek hétvégenként (p-v) nála van.

Ilyenkor én el szoktam járni bulizni a barátnőimmel, nem is értem, otthon kéne ülnöm?

Igen ki öltözök, és jól szoktam érezni magam. Ez miatt megszól engem a gyerekem apja és az ő családja, hogy milyen anya vagyok én. Meg hogy a gyerek kezébe adom a telefont, most mi baj van abból ha naponta 1-1.5 órát játszik a telefonon a gyerek? Szerintük csak azért adom a kezébe hogy engem békén hagyjon. És hogy állítólag a gyerek panaszkodik hogy én nem játszom vele szinte soha, a gyerekem is miért ilyen? Nem értem.

31/N

2020. febr. 13. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
15%
Nincs igazuk. Te tökéletes vagy hiszen egy anyának mi más dolga lenne mint minden hétvégén offra vágni magát, piálni, drogozni, random csávókkal dugni, hétköznap meg a gyerek kezébe nyomni a telefont és ugyanezeket a tevékenységeket folytatni. Az exed meg a gyereked is bolond, hogy azt várják el hogy néha a gyerekkel is foglalkozz.
2020. febr. 13. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Minden hétvégén nála a gyerek, neked pedig csak a rohanós hétköznapok jutnak, mikor suli/ovi neked munka van, délután főzés takarítás, persze, hogy úgy érzi a gyerek, hogy az apja többet foglalkozik vele.

Javaslom, tárgyaljátok újra a láthatást, hogy neked is jusson a pihis hétvége együttlétekből.

Ha megoldható, akkor egyik héten hétköznap legyen a párodnál a gyerek másik héten pedig hétvégén.

Ha nem oldható meg, mert messze laknak a suli/ovitól, akkor pedig csak 2 hetente kapja meg a gyereket hétvégére.

Teljesen érthetőek a gyerek érzései, elrontja a kapcsolatotokat, hogy az anyjával csak a rohanós hétköznapok jutnak.

2020. febr. 13. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze nem minden nap egyforma, de mikor van ideje a 6 éves gyereknek minden nap másfél órát telefonozni? Az én gyerekem is szokott telefont kapni, de max fél óra, és lehetőleg az sem minden nap.

Mondjuk minden nap 4ig oviban/suliban vagytok, után mondjuk 5re otthon, másfél óra telefon, az már fél 7, akkor már gondolom vacsi, fürdés, mese alvás.

Mikor is játszol foglalkozol, tanulsz a gyerekkel?

2020. febr. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!