Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most már tényleg elegem van...

Most már tényleg elegem van ebből! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

22 hónapos a fiam. Mániája lett, hogy amint felébred nekivetkőzik. Levesz magáról minden ruhát és a pelenkát is, majd összepisilja a matracot és a szobát is ameddig el tud lőni. Ezt eddig csak ébredés után csinálta, de ma este miután már letettem kiabált hogy kér inni, bemegyek, hát áll a kiságyban meztelenül és minden csupa pisi. Nem tudtam mást tenni, tiszta lepedőt húztam és megfordítottam a matracot.

Hűvösebb időben nem volt gond, mert a hálózsák zipzárját a húzóka alatt összevarrtam, és ezért nem tudta lehúzni. De most vagy bodyban vagy rövid ujjú, rövid gatyás pizsi féle napozóban alszik.

Hogyan szoktassam le a vetkőzésről vagy mit adjak rá amit nem tud levetni? Megőrülők tőle!!!

2010. júl. 22. 21:57
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én azt hiszem, hogy a minősítés a pszichológusra vonatkozott, és nem a fordítva ráadott pelenkára.

Szerintem sem a meleg miatt csinálja, mert amikor elkezdte akkor még rossz idő volt. De akkor a hálózsákot rá tudtam varrni, nem tudott előle kimászni. Illetve ha melege lenne, akkor nem aludná végig nyugodtan az éjszakát.

Párom szerint ez neki csak egy játék.

2010. júl. 24. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!