Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most már tényleg elegem van...

Most már tényleg elegem van ebből! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

22 hónapos a fiam. Mániája lett, hogy amint felébred nekivetkőzik. Levesz magáról minden ruhát és a pelenkát is, majd összepisilja a matracot és a szobát is ameddig el tud lőni. Ezt eddig csak ébredés után csinálta, de ma este miután már letettem kiabált hogy kér inni, bemegyek, hát áll a kiságyban meztelenül és minden csupa pisi. Nem tudtam mást tenni, tiszta lepedőt húztam és megfordítottam a matracot.

Hűvösebb időben nem volt gond, mert a hálózsák zipzárját a húzóka alatt összevarrtam, és ezért nem tudta lehúzni. De most vagy bodyban vagy rövid ujjú, rövid gatyás pizsi féle napozóban alszik.

Hogyan szoktassam le a vetkőzésről vagy mit adjak rá amit nem tud levetni? Megőrülők tőle!!!

2010. júl. 22. 21:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%
sztem vidd el a gyereket pszichológushoz mert ezt valami kiváltja belőle...
2010. júl. 22. 22:04
 2/21 anonim válasza:
38%

Nem adsz rá túl sok rucit?

De igen, ahogy előttem írták, valami kiváltja nála, lássa szakember is, nehogy rosszabb legyen.

2010. júl. 22. 22:13
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kell annyira megijedni! Szerintem túlzás pszichológushoz vinni.
2010. júl. 22. 22:19
 4/21 A kérdező kommentje:

A pszichológus nem túlzás?

Felébred, unatkozik, és levetkőzik.

Azért megkérdezem a gyermekorvost is, hogy mit mond. Nekem eszembe sem jutott, hogy lelki probléma miatt csinálja ezt.

2010. júl. 22. 22:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi ő még nem hinném hogy bármi problémája lenne!Melege van levetkőzik viszont még nem szobatiszta ennyi....

Adjál rá vállon gombolós rucit a hátán keresztezve a pántot vagy esetleg hátul záródó gombos vagy cippzáros cuccot!

üdv.: egy 3 gyerekes anya

2010. júl. 22. 22:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen valami olyasmi ruha,mondjuk valamilyen napozó szerű body,amit nehezebben tudna levenni,az szerintem is jó ötlet.Vagy esetleg még a nadrágpelus.Azt se olyan könnyű levenni,mint a sima tépőzárast.

És kitartást,ne idegeskedj,szerintem hamar leszokik erről a hóbortról... :)

2010. júl. 22. 22:36
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, legközelebb ilyen fogok venni. Lehet kapni hátulgombolós ruhákat 86 fölötti méretben is?
 8/21 anonim ***** válasza:
25%
arra nem gondoltál hogy szobatiszta legyen? mindjárt 2 éves, lehet hogy úgy érzi itt az ideje...
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
hátulgombolós??? jó hogy nem teszed pólyába...
2010. júl. 22. 22:38
 10/21 A kérdező kommentje:

A bugyipelenkát már próbáltuk. Azt is le tudja venni.

Amióta ilyen meleg van, azóta meztelenül van kint az udvaron. Azóta lett egyre sűrűbb az ébredés utáni vetkőzés is.

2010. júl. 22. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!