Most már tényleg elegem van ebből! Mit csináljak vele?
22 hónapos a fiam. Mániája lett, hogy amint felébred nekivetkőzik. Levesz magáról minden ruhát és a pelenkát is, majd összepisilja a matracot és a szobát is ameddig el tud lőni. Ezt eddig csak ébredés után csinálta, de ma este miután már letettem kiabált hogy kér inni, bemegyek, hát áll a kiságyban meztelenül és minden csupa pisi. Nem tudtam mást tenni, tiszta lepedőt húztam és megfordítottam a matracot.
Hűvösebb időben nem volt gond, mert a hálózsák zipzárját a húzóka alatt összevarrtam, és ezért nem tudta lehúzni. De most vagy bodyban vagy rövid ujjú, rövid gatyás pizsi féle napozóban alszik.
Hogyan szoktassam le a vetkőzésről vagy mit adjak rá amit nem tud levetni? Megőrülők tőle!!!
Szia!ne haragudj és nem rosszindulatból de először jót mosolyogtam,főleg a megfogalmazás miatt és mert elképzeltem a kisemberedet.:D
hát igen,elhiszem hogy baromi bosszantó,Én most fogom ezt a korszakot kezdeni a harmadikkal...próbáld meg a pisiltetést lefekvés előtt,illetve nekem tetszik a pelus hátrafelé becsatolása is.lehet hogy valóban nem viseli már a pelust,egy kisbugyiban jobban ellene,csak ugye nem az éjszakai szobatisztasággal szokta kezdeni az ember,próbáld meg nappal elkezdeni hátha kapható rá,addig pedig legyél türelmes még pár napig vele éjjel is.ha felkészült a szobatisztaságra akkor az pár nap alatt ki fog derülni ha pedig nem akkor ugysem fogod tudni erőltetni neki,akkor ki kell találni valami más megoldást,addig még gondolkodom.:) üdv 3 gyerekes anyuka
Szobatisztaságra érett szerintem.Nem akar már a pelusba pisilni,sűrűn kell neki mutatni a bilit.Ha kisgatya lenne rajta szerintem azt is letolná:)Szóval lassan szobatiszta,csak még nem tudja,hogy hová kell csinálni,ha nem a pelusba,ezért ahol épp áll kiereszti:)
Ilyen melegben pedig szerintem nem is kell semmi ruci itthon,nekem csak pelusban alszik a fiam textil pelenkával betakarom,de 5perc múlva lerúgja,10perc múlva izzad.Tehát a fiacskádnak marhára melege van,azért vetkőzik.Ha nappal pucéron van éjszaka miért ne lehetne?Kb 24 fok van éjjel is kint,bent marad a kb 28-30.
Nincs szükség hátsógombolósra,sőt pszihológusra végképp nincs:)Istenem milyen hülye emberek vannak:)))))))
Már ne haragudj,de miért is vagyok hülye?A lányaim szintén vetkőztek,1-1,5 évesen.Mit is kellett volna csinálnom?Bilit mutogatni nekik?Miért hülye dolog a fordítva ráadott pelenka?Mert nem akarja,h a kisfia lépten-nyomon lekapja magáról pelust?
Nem is minősítelek,úgyis sejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!