Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most már tényleg elegem van...

Most már tényleg elegem van ebből! Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

22 hónapos a fiam. Mániája lett, hogy amint felébred nekivetkőzik. Levesz magáról minden ruhát és a pelenkát is, majd összepisilja a matracot és a szobát is ameddig el tud lőni. Ezt eddig csak ébredés után csinálta, de ma este miután már letettem kiabált hogy kér inni, bemegyek, hát áll a kiságyban meztelenül és minden csupa pisi. Nem tudtam mást tenni, tiszta lepedőt húztam és megfordítottam a matracot.

Hűvösebb időben nem volt gond, mert a hálózsák zipzárját a húzóka alatt összevarrtam, és ezért nem tudta lehúzni. De most vagy bodyban vagy rövid ujjú, rövid gatyás pizsi féle napozóban alszik.

Hogyan szoktassam le a vetkőzésről vagy mit adjak rá amit nem tud levetni? Megőrülők tőle!!!

2010. júl. 22. 21:57
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Próbálkozunk a szobatisztasággal. Ha nincs rajta semmi, akkor szól, megfogja a kukacát és szépen pisil, vagy ráül a bilire. Ha van rajta bugyi vagy pelenka, akkor nem szól hogy kell neki, egyszerűen csak bepisil.
2010. júl. 22. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Rácsos ágyban alszik még?Mert ha nem akkor betehetnél az ágya mellé egy bilit,hátha szimpatizálna vele és azt használná pisilésre... :)
2010. júl. 22. 22:50
 13/21 A kérdező kommentje:
Rácsos ágyban alszik még.
2010. júl. 22. 22:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A lányaim voltak mániákus vetkőzők.Mivel ikrek,nem jött be a fordítva ráadott pelus-de ezt megpróbálhatod,ha hátul csukódik,valószínűleg nem éri el-,készült róluk egy videó is,ahol nagy egyetértésben egymáson kikapcsolgatva a dolgokat egy perc alatt levetkőznek.:)))Én végül rájuk celluxoztam a pelenkát,különben egy pillanat alatt leszedték.Bugyipelust még gyorsabban.:DDD
2010. júl. 23. 07:29
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

Szia!ne haragudj és nem rosszindulatból de először jót mosolyogtam,főleg a megfogalmazás miatt és mert elképzeltem a kisemberedet.:D

hát igen,elhiszem hogy baromi bosszantó,Én most fogom ezt a korszakot kezdeni a harmadikkal...próbáld meg a pisiltetést lefekvés előtt,illetve nekem tetszik a pelus hátrafelé becsatolása is.lehet hogy valóban nem viseli már a pelust,egy kisbugyiban jobban ellene,csak ugye nem az éjszakai szobatisztasággal szokta kezdeni az ember,próbáld meg nappal elkezdeni hátha kapható rá,addig pedig legyél türelmes még pár napig vele éjjel is.ha felkészült a szobatisztaságra akkor az pár nap alatt ki fog derülni ha pedig nem akkor ugysem fogod tudni erőltetni neki,akkor ki kell találni valami más megoldást,addig még gondolkodom.:) üdv 3 gyerekes anyuka

2010. júl. 23. 14:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan az én lányom csak 21 hónapos, de ugyanezt csinálta kb. 2 hónapja. Jobban szeret ő is pucéron lenni, de ha elég gyors vagyok reggel, akkor nincs ideje levenni magáról a cuccot. A pelust akkor veszi le, mikor már belepisilt, ugyanakkor a bilit a fejére teszi, mint egy cowboykalapot, az istennek bele nem pisilne. Nem baj, meleg van, fejlődnek, erről is leszoknak majd, mint sok másról. Ne aggódj.:)
2010. júl. 23. 21:26
 17/21 anonim ***** válasza:
37%

Szobatisztaságra érett szerintem.Nem akar már a pelusba pisilni,sűrűn kell neki mutatni a bilit.Ha kisgatya lenne rajta szerintem azt is letolná:)Szóval lassan szobatiszta,csak még nem tudja,hogy hová kell csinálni,ha nem a pelusba,ezért ahol épp áll kiereszti:)

Ilyen melegben pedig szerintem nem is kell semmi ruci itthon,nekem csak pelusban alszik a fiam textil pelenkával betakarom,de 5perc múlva lerúgja,10perc múlva izzad.Tehát a fiacskádnak marhára melege van,azért vetkőzik.Ha nappal pucéron van éjszaka miért ne lehetne?Kb 24 fok van éjjel is kint,bent marad a kb 28-30.

Nincs szükség hátsógombolósra,sőt pszihológusra végképp nincs:)Istenem milyen hülye emberek vannak:)))))))

2010. júl. 23. 23:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj,de miért is vagyok hülye?A lányaim szintén vetkőztek,1-1,5 évesen.Mit is kellett volna csinálnom?Bilit mutogatni nekik?Miért hülye dolog a fordítva ráadott pelenka?Mert nem akarja,h a kisfia lépten-nyomon lekapja magáról pelust?

Nem is minősítelek,úgyis sejted.

2010. júl. 23. 23:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a melegtől vetkőzik, de majd csak rájön az a válaszoló is, aki ezt hiszi, mikor ennyi idős lesz a babája és elkezdi. Mint írtam, az én lányom kb 2 hónappal ezelőtt kezdte (most 21 hónapos), és akkor még javában esős, szutyok idő volt. Nincs összefüggés a meleg és a vetkőzés között.
2010. júl. 23. 23:49
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
röhej lassan rá beszélnek a kényszerzubbonyra!!nem idegeskedj ez a lényeg majd abba haggya.addig meg tegyél neilont a matracra -lepedő alá
2010. júl. 24. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!