Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugye nrm lehet komoly baja a...

Ugye nrm lehet komoly baja a gyermekemnek?

Figyelt kérdés
A lányom 4 éves. Sajnos nagyon rossz evő. Én mindent megprólálok. A kedvenceit főzöm. De szinte alig eszik meg valamit. Ha mégis az is pár falat. Orvosnál voltunk. Szerinte válogatós de azért voltunk labor vizsgálaton ma. Csak hétfőre lesz eredmény. Viszont addig kibírni nagyon nehéz. Pirospozsgas. Jókedvü. Sportoló gyermek. Gondolom ha valami baja lenne a sportot sem bírná. Tényleg csak válogatás? Milyen problémát jelezhet még a nemevészet?
2020. jan. 3. 20:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek a valaszokat. És azt is hogy eszhezteritetteket hogy tul aggodom. Valoban tul aggodom. Tudom hogy sokkal lazabbnak kellene lennem de nem megy. Bele betegszem abba is ha a haja szala gorbul.
2020. jan. 5. 09:38
 22/23 anonim ***** válasza:
75%
Egek! 106 cm-hez 14,5 kg a lányom. Na ő rossz evő. Én 19 kilóval iskolába mentem.
2020. jan. 5. 10:53
 23/23 anonim ***** válasza:
82%
Inkább az elhízástól tarts.
2020. jan. 5. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!