Ugye nrm lehet komoly baja a gyermekemnek?
Köszönöm a válaszokat. Ugy "örülök" hogy nemcsak nálunk van ilyen probléma. Mi is (ketten) leülünk az asztalhoz úgy eszünk. De volt hogy már mesét kapcsoltam. Karacsonykor is roskadozott az asztal, itt volt az egész csalad de ö persze nem evett. Sokszor mar az agyvérzés kerülget miatta. A baratnőm lánya sem eszik. Ő azt mondja hogy majd eszik ha éhes lesz.csak az enyém sosem. Igazaból nem is értem hogy mitől tartja a súlyát. És bizony néha örülök az üdítőnek is meg a csokinak mert nem csak víz meg levegő van benne. Kínomban már piknikezni mentünk....az sem jött be.
A szomszédom orvos, igaz nem gyerekekkel foglalkozik. Szerinte ez népbetegség. Csak ez engem nem nyugtat meg. Nem is értem hogy mi baja a tejbegrízzel vagy a rántott sajttal..
Az enyém lekvárt sem képes enni, de egy csomó csokival is gondja van.
Mikor úszni vittem, akkor evett csak rendesen, de akkor is szelektált, lángos/gofri nem, rántotthús/sultkrumpli, amit amúgy is megeszik, abból sok ment le.
Más sport nem hat, csak az úszás
18 kg???!
Az egy 5-6 éves súlya. Ha nincs hozzá 5-6 évesnél nagyobb magassága, vicc a kérdésed.
Ne haragudj, de a lányod az átlag súlyt bőven meghaladja..
Az én gyerekem 16,3 kg 112 centi, 5,5 éves és vannak nála vékonyabbak az oviban, akik jobban esznek nála!
Ha nem éhes, ne tömd az átlag feletti súlyú kislányod, a semmitől nem hízik, biztos eleget evett, csak te látod túl kevésnek az amúgy nagy adagokat.
Én vagyok a lekvárral, dörmivel kergetős anyuka, akinek jó, ha két maréknyi ételt megeszik egy nap a gyereke, azt is kb csak 10 fajtàt hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!