Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugye nrm lehet komoly baja a...

Ugye nrm lehet komoly baja a gyermekemnek?

Figyelt kérdés
A lányom 4 éves. Sajnos nagyon rossz evő. Én mindent megprólálok. A kedvenceit főzöm. De szinte alig eszik meg valamit. Ha mégis az is pár falat. Orvosnál voltunk. Szerinte válogatós de azért voltunk labor vizsgálaton ma. Csak hétfőre lesz eredmény. Viszont addig kibírni nagyon nehéz. Pirospozsgas. Jókedvü. Sportoló gyermek. Gondolom ha valami baja lenne a sportot sem bírná. Tényleg csak válogatás? Milyen problémát jelezhet még a nemevészet?
2020. jan. 3. 20:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Ugy "örülök" hogy nemcsak nálunk van ilyen probléma. Mi is (ketten) leülünk az asztalhoz úgy eszünk. De volt hogy már mesét kapcsoltam. Karacsonykor is roskadozott az asztal, itt volt az egész csalad de ö persze nem evett. Sokszor mar az agyvérzés kerülget miatta. A baratnőm lánya sem eszik. Ő azt mondja hogy majd eszik ha éhes lesz.csak az enyém sosem. Igazaból nem is értem hogy mitől tartja a súlyát. És bizony néha örülök az üdítőnek is meg a csokinak mert nem csak víz meg levegő van benne. Kínomban már piknikezni mentünk....az sem jött be.

A szomszédom orvos, igaz nem gyerekekkel foglalkozik. Szerinte ez népbetegség. Csak ez engem nem nyugtat meg. Nem is értem hogy mi baja a tejbegrízzel vagy a rántott sajttal..

2020. jan. 4. 06:17
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém lekvárt sem képes enni, de egy csomó csokival is gondja van.

Mikor úszni vittem, akkor evett csak rendesen, de akkor is szelektált, lángos/gofri nem, rántotthús/sultkrumpli, amit amúgy is megeszik, abból sok ment le.

Más sport nem hat, csak az úszás

2020. jan. 4. 08:02
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
az én négyévesem 12 kg, tök egészséges, de miránk is hullámokban ránktör az aggodalom. sokan vagyunk így. 3 gyerekem van, mindnek volt ilyen időszaka.
2020. jan. 4. 12:50
 14/23 A kérdező kommentje:
A lányom 18 kilo. Egy eve mar... Lehet en aggodom tul nem tudom de nagyon felek. Viszont ha mas is van igy... Remelem tenyleg csak valogatas. Bar en mimdenen aggodom ami vele kapcsolatos. Szerintem tulzasba is esek.
2020. jan. 4. 16:37
 15/23 anonim ***** válasza:
69%

18 kg???!

Az egy 5-6 éves súlya. Ha nincs hozzá 5-6 évesnél nagyobb magassága, vicc a kérdésed.

2020. jan. 4. 17:17
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
15kg a lányom, 2 hónap múlva 4 éves. És még így is husika. 100cm. A 18 kg soknak tűnik! Hány cm a gyereked?
2020. jan. 4. 23:10
 17/23 A kérdező kommentje:
Na mostmár tényleg tök hülyének meg paramaminak érzem magam. 102 cm magas. Csak hát eddig olyan jól evett. Hetek óta meg szó szerint semmit. Edzesre jár, ami nem könnyű pl én nem birnám ki biztosan azt a sok futkározást meg ugralást. Nem kövér csak olyan kis tömör gyerek. Nem tudok szebben fogalmazni de gondolom tudjátok hogy milyen tetstalkat az.
2020. jan. 5. 06:23
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus kérdező, a 4,5 éves lányom 15 kg, és bár vékony, nem sovány. A te gyereked kimondottan nagy súlyú, így én se nagyon értem a problémát.
2020. jan. 5. 07:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ejha, én 17 kg-val kezdtem az iskolát annak idején. Egy 4 évesnek 18 kg baromi sok szerintem, pláne hogy lány. Túlaggódod. Inkább az elhízás a népbetegség, majd meglátod, ha kamasz lesz.
2020. jan. 5. 09:05
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a lányod az átlag súlyt bőven meghaladja..

Az én gyerekem 16,3 kg 112 centi, 5,5 éves és vannak nála vékonyabbak az oviban, akik jobban esznek nála!

Ha nem éhes, ne tömd az átlag feletti súlyú kislányod, a semmitől nem hízik, biztos eleget evett, csak te látod túl kevésnek az amúgy nagy adagokat.

Én vagyok a lekvárral, dörmivel kergetős anyuka, akinek jó, ha két maréknyi ételt megeszik egy nap a gyereke, azt is kb csak 10 fajtàt hajlandó.

2020. jan. 5. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!