Mennyire unalmas/fárasztó egy 1 éves gyerek?
A férjem vállalta, hogy ha majd lesz gyerekünk 1-2 éves kora között ő marad vele otthon. Ez azért szükséges, mert munka mellett tanulok, és ez egy olyan képzés lesz, ami csak akkor végezhető, ha közben dolgozom. Halasztani 2 félévet lehet zsinórba.
A félelmem, hogy elméletben könnyen vállalja, de a gyakorlat más.
A férjem elég aktív természetű, nem bírja a monotonitást és nagyon szeret emberek között lenni.
Nincs a közelemben 1 éves gyerek, de úgy tudom az pont a belassult időszak, mikor mindent megfog, megnéz és 20 percig csodál. Aztán egy nő kimegy vele játszóra, ott van 1 csomó másik nő, akivel elcsacsognak és bár én se vagyok egy gügyögős, fecsegős típus, a férjem szerintem még nehezebben találna témát.
Egyébként nagyon kedves, nyitott, rugalmas ember, csak 1 év olyan hosszúnak tűnik.
Plusz infó, hogy egy 20 ezer fős városban élünk, 1 órára pesttől, programozni így lehet.
A leírtak, és a babákkal való tapasztalataitok alapján, mennyire lenne hosszú ez az 1 év?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!