Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 6 éves gyerek filmet néz,...

Egy 6 éves gyerek filmet néz, ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Nem tartom őt csodagyereknek vagy ilyesmi, de engem meglepett. Az unokahúgomról van szó, januárban lesz 6 éves és már egy ideje jobban érdeklik a filmek, mint a mesék. Szokott mesét nézni is, de jobban szereti, ha olvasunk neki. Tegnap nálunk volt és háttérzajként a tvben a jóbarátok ment és folymatosan nézte, sőt nevetett is rajta. Igaz, ott alapból van nevetés a vicces jeleneteknél szóval lehet csak azért, de nekem úgy tünt érti is. Imádja a Harry Pottert illtve minden filmet, aminek gyerekek a főszereplői. Nem fura ez egy kicsit ilyen korban?
2019. okt. 23. 13:55
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 6 éves, nagy Harry Potter rajongó. Látta már a Hobbitot és a Gyűrűk urát is. Én nem tiltom meg a filmezést normális keretek között, és lehet valakinek ez félelmetes, de ő nyugodtan alszik a saját ágyában, nem riad fel, mivel nem fél. Imádja a fantasyt. Egyébként minden nap olvasok neki mesét, ő most kezdett el saját magának olvasni. Szóval nekem nem fura, mert az én kislányom is ilyen :) és ő is sok poént megért már.
2019. nov. 1. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!