Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti szappannal mossátok meg az...

Ti szappannal mossátok meg az esti fürdetésnél az kisgyereketek arcát?

Figyelt kérdés
Én ugyanis nem. A haját gyereksamponnal, a testét szappannal, a füle mögött is, nyakát is, stb., de az arcát (szem-száj-orca) csak a vízzel áttörlöm, mert úgy érzem, ilyen kis finom kisgyerekarcbőrre nem való a szappan. A férjem szerint viszont szappannal kell megmosni minden nap a 3-4 éves kislányunk arcát is. Ti mit gondoltok? (A szappan szó tetszés szerint tusfürdőre cserélhető, csak nekünk a szappan jön be.)
2019. okt. 6. 10:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Soha életemben nem mostam szappannal se a gyerek arcát, se a magamét
2019. okt. 6. 10:04
 2/20 anonim ***** válasza:
15%

Igen, szerintem is szappannal kell.

Nálunk arcra külön arclemosó tej van a kádnál, eucerines.

2019. okt. 6. 10:07
 3/20 A kérdező kommentje:
3 évesnek arclemosó tej?
2019. okt. 6. 10:10
 4/20 A kérdező kommentje:
Első, akkor ti mivel mostok arcot?
2019. okt. 6. 10:11
 5/20 anonim ***** válasza:
14%
Vízzel. Pontosabban vizes kendővel töröljük át, illetve pár naponta gyógyszertári baba arckrémet használtam a gyereknek, magamnak meg Niveat.
2019. okt. 6. 10:16
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
A sima víz is teljesen alkalmas egy kisgyerek bőrének. Maximum egy biodermás minden mentes tusfürdőt használnék ezen kívül.
2019. okt. 6. 10:18
 7/20 anonim ***** válasza:
62%
Sima vízzel mosakszunk. Szappant csak nagyon koszos testre, lábra. A víz lemossa a koszt, extra anyagok különleges esetben kellenek.
2019. okt. 6. 10:28
 8/20 anonim ***** válasza:
23%

A víz önmagában szárít!

Egyrészt ezért kell tusfördő, a bacik miatt meg pláne.

“washlotion” vagymi a neve, nem olyan, mint felnőtteknek a sminklemosó, hidratál és tisztít, jó dolog.

Amíg baba volt, addig a rózsaszínfehér fürdetővel mostam át az arcát.

2019. okt. 6. 10:59
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Gabi tusfürdő van a vízben. Azzal a vízzel mosom meg. Külön tusfürdő nem teszek rá sehova. 3.5 éves
2019. okt. 6. 10:59
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
Igen megmosom szappannal mert hiába a baba bőr, eszik kikeni magát stb, lekelk mosni rendesen. Ha nem mosod szappannal idővel zsíros bőre lesz.
2019. okt. 6. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!