Miket mond 21 hónapos kisgyereketek, elég ennyi amennyit az én kisfiam tud?
21 hónapos kisfiam nem igazán beszél ,inkább csak halandzsál egész nap. Egyébként 3 nyelvet hall az apukája nem magyar,szlovák és Angliában élünk..Ezeket mondja :Mama , ‘vova’=vonat , bá=busz , po=pók , pá pá ,
Angolul :bye,bye doggie-ez a kutyus és úgy mondja dodo meg a bubble az a buborek és utanoz pár állat hangot .Otthon unokatesom kisfia aki 2 hónappal idősebb olyan szépen beszél mint pl.kérek inni,nem nincs ..persze tudod nem egyformák a gyerekek csak olyan rosszul éreztem magam mikor kérdezte hogy az én kisfiam miket beszél ...
Elég ennyit tudnia?Sok helyen olvastam hogy akik többnyelvűek később kezdenek el beszélni ,meg úgy általában a kisfiúk .Igazabol azok tapasztalatára,tanácsára lennek kiváncsi akiknek szinten több nyelvű a gyermeke,de persze mindenki tanácsát szívesen várom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!