Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Reggel hogyan keltitek fel a...

Reggel hogyan keltitek fel a gyerekeket hétköznap, hogy időre beérjetek oviba suliba?

Figyelt kérdés

Miénk egyszerűen nem kel fel, meg se mozdul akármit csinálok, már több verziót kipróbáltam és csak akkor mozdul meg ha már szakad a cérna nálam, mivel aztán kapkodás lesz.

Rossz így kezdeni a reggeleket, mi a bevált rutinotok, reggeli ébresztésre?

2019. szept. 19. 11:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
Míg ovis volt lányom 8 kor már az ágyban volt .
2019. szept. 20. 08:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Kettőt keltek. Én fél 8-ra megyek dolgozni, 5-kor kelek, összekészülök, összepakolok (ebbe belefér a nyugodt kávézás is).6-kor keltem őket, ekkor már reggeli kikészitve. Megsimizem a hátát, felhúzom a redőnyt, ablakot bukóra kinyitom, fejét simizem, már nyöszörög akkor elmondom hogy ma milyen nap van,milyen az időjárás...stb. ha már jobban nyöszörög bevetem a (igen,még mindig) kerekecske gombocskát -és kicsit itt-ott megcsikizem, puszilgatom -erre már felkel.

9-kor már mindegyik alszik, igy kipihenik magukat. 6:45-kor indulunk oviba, iskolába.

Ha nagyon kapkodóra kell venni a figurát, igérek 10 ft-ot aki leghamarabb összekészülődik és 5 ft-ot aki csak másodiknak. ez működik.

2019. szept. 21. 20:02
 23/23 Coffelia ***** válasza:

Én negyed hétkor kelek, megkávézom, zuhany, reggeli, bekészítem a háromévesemnek az innivalót meg a reggeli falatkát, aztán őt magát negyed nyolckor keltem fel.

Előtte már elkezdem nyitva hagyni a nappali ajtaját, hogy bemenjen egy kis fény a szobába, meg már nem figyelek annyira, hogy csöndesen tegyek-vegyek, így addigra már félig magánál van. Aztán puszikkal keltem. Felöltöztetem ott rögtön az ágyban, kicsit beszélgetünk, aztán nyolckor már indulunk is.

Este fél 9-9 körül kerül ágyba, akkor még plusz mese, beszélgetés a sötétben, általában fél tízre alszik el igazán.

2019. szept. 26. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!