Fejtetvesség kezelése, sírás nélkül? Serke leoldása a hajszállakról?
Tegnap este serkét találtam a lányom hajában, ma reggel óta ezzel játszunk, írtó szer, fésű, bogarászás.
Szépen lekezeltem az egész családott, de!
A serkék leoldása, amit ha van rá mód gyorsítani, a srácok rövid haj, pillanatok alatt átnézhető/fésülhető, de a kislány vékony sok hosszú hajacskája. Szegény amíg ezzel a spéci fésüvel fésültem nagyon sírt, és megértem, én csak magamban káromkodtam. Kezelés előtt 10-20serke volt a hajában, utána csak egyet találtam.
Jó lenne, akár régi praktika, amivel leoldható a serke a hajról, és "nem kell bogarászni". Népi trükkök praktikák, bármi, ami gyorsítja ezeknek a kiírtását.
Paranit sampont használtam most.
Köszi a választ
Ciki, nem ciki, én leültettem a tévé elé. Így legalább elvolt.
Nekünk semmi más "népi praktika" (ecetes fésű és társai) nem jött be sajnos.
Én is leültettem már, de nagyon zavarja.
Addig nem mehet közösségbe, iskolába, amíg serke van a hajában. Én magam bízom a gyártóban, hogy két kezeléssel ko a tetvesség.
Lehet ez nem is a fáj, hanem máshogy fáj neki.
Nalunk csak a legkisebb lany szedi ossze csak ... Miert nem tudom ...
Na szoval sima irtoszer hetente lekezelve
A serkekkel nem bajlodtam, este a kezeles utan hajvagas 😁
Amugy is utalja a hosszut nem szereti fesulni gumizni igy csajos pixie fizurat kapott abbol meg gyorsan leszedheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!