Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit csinalnatok a helyemben?

Ti mit csinalnatok a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy egyedülálló 2 gyermekes anyuka vagyok, nemrég váltunk el az apukaval.

Még egyelőre 2 gyest kapos és 2 csaladit viszont januártól már csak 1 gyes.

Na most, adódott egy olyan lehetőségem, hogy januárban el mehetnek egy másik városba dolgozni de sajnos az ország másik végében van. A mi környékünkön esélytelen annyit keresni, mint ott!

Anyukám felajánlotta azt a lehetőséget, hogy menjek el és pár hónap múlva utánam jön a 2 kicsivel.

A nagy 3 eves a kicsi fél éves.

De én félek. Jönnek haza persze minden héten hétvégére de akkor is. Viszont nagyon jó lehetőség es lehet, hogy nem lesz ilyen tobbet. Szeretnek mindent megadni a 2 kicsinek meg az apa kb mindent elvitt gyerektartast is alig akar adni. Es szeretnem ha mindenuk meglenne!

Ki, mit csinálna a helymben? 2-3 honaprol lenne szó aztán jönnének utánam.

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. szept. 1. 12:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tud jönni semmiképp 3 hónapiig :( ezért beszéltük ezt.
2019. szept. 1. 13:49
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
Azért a legtöbb helyen van pld betanulási idő is pár hónap.Az is kitolás volna a 3 évessel, hogy beíratják óvodába valahová és 3 hónap múlva esetleg máshová, mert nem felelt meg az ,,anyuka".Az is van akkora stressz, mintha a megszokott helyen egy ideig csak hétvégente látja az anyukáját.Ő már elég értelmes is, hogy felfogja miről van szó illetve ha ügyes a nagyszülő egy jó kis kalandként is elsülhet.A pici meg pici.Bevallom nem tudom elképzelni, hogy a fél éves gyerekem képes volnék e csak hétvégente látni(szerencsére nem volt rá szükség), de ha a hosszú távú célokat nézed akkor valóban talán az a legjobb amit tehetsz, hogy hagyod őket.
2019. szept. 1. 14:14
 13/24 A kérdező kommentje:

Imádom mindkét gyerekemet és a legjobbat szeretnem nekik!

Most ennek nem tudom mi értelme, hogy itt vagyunk pénz nélkül (vagyis van csak épphogy megélünk)

2019. szept. 1. 14:58
 14/24 anonim ***** válasza:
2%
Most agyalsz azon, miből fogsz élni? Gondolhattál volna rá, mikor úgy szültél, hogy volt egy semmirekellő párod, meg nulla jövedelmed.
2019. szept. 1. 15:33
 15/24 anonim ***** válasza:
20%
Ha a legjobban szeretnéd adni a gyerekeidnek ne hagyd őket magukra! Lehet, hogy nem fog rajtuk "látszani" majd, de élettanilag erre még éretlenek és hatalmas trauma lenne. Megértelek de hidd el nem minden a pénz!
2019. szept. 1. 15:39
 16/24 anonim ***** válasza:
10%
Miert nem tud 3 hónapig menni? Gondolom nyugdijas máskulonben nem tudná vállalni őket.
2019. szept. 1. 15:40
 17/24 anonim ***** válasza:
12%
Mennék a két gyerekkel együtt. Nem hagynám őket magukra.
2019. szept. 1. 16:12
 18/24 anonim ***** válasza:
36%
Neked kell dönteni, mérlegelj! Ne az alapján dönts, amit itt vadidegen emberek írnak, anélkül, hogy ismernék a helyzetedet! Anyukáddal ülj össze, írjátok össze az összes előnyét és az összes hátrányát a költözésnek. A naggyal talán meg lehet beszélni (van már időfogalma), hogy nem fog sokáig tartani, amíg külön lesztek. (Ha a költözés mellett döntesz). A kicsi meg nem fog rá emlékezni. Amikor őrlődsz a két lehetőség között, gondolj arra is, hogy a gyes bevezetése előtt az anyák sokszor már a pár hetes gyereküket bölcsibe/rokonhoz adták. A gyerekek felnőttek, én is már egyéves korom előtt bölcsis voltam, gyerekkoromban a nagyszüleim volt, hogy hónapokig vigyáztak rám, mert a szüleimnek el kellett utazniuk. Nem rontotta el a kapcsolatunkat, sőt, folyamatosan támogatjuk egymást. Ezek mondjuk érvek a költözés mellett, de neked végig kell gondolnod a másik felét is.
2019. szept. 1. 19:29
 19/24 anonim ***** válasza:
41%
Elmennék. A gyerekek rendben lesznek te pedig megalapozód a jövőtöket. 3 hónap nem.olyan nagy ár mindezért.
2019. szept. 1. 20:45
 20/24 anonim ***** válasza:
11%

Nem mennék.

Ha anyukád be tud vállalni nonstop két kicsi, akkor menjen veletek.

2019. szept. 1. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!