Ti mit csinálnátok ilyen szomszéddal?
En ignoralnam, levegonek neznem, csak koszones.
Bunkosag , de az is az amit o csinal.
Figyelj, még mindig jobb, mint egy olyan szomszéd, aki azért zaklat folyton, mert éjjel szívod a gyerek orrát, vagy este 8 óra 10 perckor áll le a mosógép, vagy miért zajongtok állandóan, közben 3 napig otthon sem voltatok, hanem a nagyszülőknél az ország másik végében, stb.
Tudom, hogy ez a nő idegesítő, és már annyira le szívja az ember energiáját, hogy már fél kilépni a lakásból, mert a nő egyből ott terem, de sajna nem tudsz ellene tenni, csak marha gyorsan válaszolni egy igen/nem-et és lelépni, vagy elköltöztök, ha nem bírod kivárni, amíg eltávozik. (Tudom csúnya így, de ez van.)
Az, hogy magánügyekben vájkál, szerintem inkább az öregségnek mondható be. Igaz, nem mentség rá, de mégis lehet, hogy egyedül van, a kutya nem néz rá, és ti vagytok a kapcsol a külvilággal. Ráadásul lehet, hogy egész életében ilyen őszinte és (nem akarva bántó) megnyilvánulású volt. (Mint pl. a régi falusiak, amikor bemegy a Jóska egy kiló kenyérért, és a pultos 40 éves (nem öreg) nő fennhangon megkérdezi tőle, hogy na és kiderült-e már, hogy ínyére van-e a Mari, mert akkor ideje lenne elvenni. Miközben ezt hallja az egész bolt. És a pultos nem rosszindulatból égette be Jóskát, hanem egyszerűen ő ilyen nagyon-nagyon egyszerű asszony, akárcsak az idős szomszédnéni).
2# ilyen esetben hidd el h nem vigasztalo az h lehetne rosszabb.:D
Ugyanilyen szomszedasszonyunk van.. valami borzalom. Már-már zaklatásnak érzem, es hiaba nézem levegőnek. Nem fogja fel h nem kértem tanácsot és h törődjön saját dolgával
Sajna nincs rá jó gyógymód, mert vagy te leszel vele bunkó, hogy leszálljon rólatok, vagy semmibe veszed (vhol ez is bunkóság és nem biztos, hogy használ), vagy elköltöztök, vagy szenvedve megvárod, míg meghal és megszabadultok.
Tényleg más lehetőség nem igen van. Én sem tudnám, hogy adott esetben mit csináljak, mert sajnálom is, bunkó sem akarok lenni, de idegroncs se.
Témát váltasz. Mondja hogy ilyen esőben kimentek? Erre Te:
-Jaj Ibi néni és mit tetszett főzni?
vagy
-Jaj Ibi neni kepzelje megint olyan ronda csoffadt almák voltak a piacon.
Egyszerűen térítsd el a témát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!