Ezt miért csinálja ez a fiú? Ti mit csinálnátok?
Az enyém hiszti közben soha nem csinálta, de fürdés közben egyszer 3* az újja köré csavarta és meghúzta. Én visítottam az apjáért, de röhögve megnyugtatott, hogy nyugalmi állapotban egyáltalán nem fáj.
Sok gyerek csapkod hiszti közben, ezen nem lepődnek meg olyan sokan. Szegénynek most az akadt a keze ügyébe.
Az én kisfiam egyszer addig huzta rola a bört felfelé amig csak birta.Vagy 5-10 centire.Pedig nem is hisztizett,csak kiváncsi volt.Én is az apjáért orditottam,de mondta hogy nem fájhatott neki,mert akkor nem csinálta volna!
A másik hülyesége hogy a golyoin huzgálja,csipegeti a bört ha elgondolkozik valamin pl.a kádban.
Nem hiszem hogy fáj neki,de nöi/anyai szemmel borzaszto nézni!
Egyesek szerint dackorszak es ennyivel letudjak, masok szerint (en is ebbe a taborba tartozom) neveletlen hisztike, mert megszokta hogy anyuci enged ha hisztizik vagy valami meghokkentot csinal.
Meglepodnenek a szulok, mennyi "dackorszak" hipphopp elmulna egy kis kovetkezetesebb nevelestol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!