Több gyerekkel ezért könnyebb mint eggyel? Pár kérdés?
Van előnye is, hátránya is a tesónak. Nálatok már elég nagy korkülönbség lenne.
A testvérféltékenység elég nagy probléma, s jelen van, akárhogy is próbálkozol. Olvastam róla egy tanulmányt, hogy a közhiedelemmel szemben nem előny a tesó, mert a gyerek nem tanul meg jobban szocializálódni, hanem az egyik azt tanulja meg, hogy háttérbe szoruljon, a másik meg a dominanciát. Azért ezzel nem értek egyet. Igenis jó, ha van tesó, mert meg kell tanulnia a gyereknek, hogy nem ő a világ közepe. Még a domináns tesó is néha kénytelen engedni.
Valószínűleg sérülni is fog, igen, hogy most anyu nem velem foglalkozik, hogy a tesót jobban szereti, ez elkerülhetetlen.
Nekem 2 év van a két gyerek között. Szerintem nehezebb, mint egy gyerekkel. Viszont időnként tényleg szépen eljátszanak együtt, néha meg ölik egymást, és az idegeimre mennek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!